Nordijska šetnja do Sušćepana

Nordijska šetnja do Sušćepana

1
Podijeli

Sezona aktivne rekreacije ove jeseni počeće nordijskom šetnjom u organizaciji NVO Koraci-Step, koja će biti organizovana u nedjelju, 15. oktobra, najavljuju iz ove NVO.

– Pripremite štapove, sportsku odjeću i obuću, a u to upakujte i dobro raspoloženje, te dođite na “otvaranje sezone aktivne rekreacije” uz promotera, NW Sonju Klasić – pozivaju organizatori.

Picerija i restoran

Riječ je o šetnji makadamskom stazom Tatar bašta – Sušćepan, koja počinje kod Babinog potoka na mostu. Staza je na nadmorskoj visini od 40 do 220m, dužine oko 3,5km.

Trajanje aktivne rekreacije je oko 2 sata, a okupljanje učesnika zakazano je za 10 časova kod nekadašnjeg kineskog restorana. Planirani predah je u porti crkve Sveti Arhiđakon Stefan na Sušćepanu, a povratak je istom stazom.

Sponzori akcije su Opština Herceg Novi, lokalna Turistička organizacija i preduzeće “Stambeno-komunalno” DOO.

1 komentar

  1. Sta tacno sponzorise opstina turisticka i komunalno u ovoj setnji? Ovo je nekada bio put koji su svakodnevno koristili mjestani RatisevineSuscepana i Trebesina a danas tri sponzora da se obidje staza koja se pritom ni ne odrzava. Postavljene su drvene table na kojima se vise nista ne vidi.

    11
    1

Ostavite komentar

*

code