Nova aplikacija “Taxi More”: Brzo, lako i besplatno do taksi vozila

Nova aplikacija “Taxi More”: Brzo, lako i besplatno do taksi vozila

4598
11
Podijeli

taxi-more-app3U vremenu novih tehnologija i pametnih telefona, otvara se još jedna mogućnost da obezbijedite taksi vozilo u Herecg Novom preko aplikacije.

Nova alplikacija “Taxi More 19730” je veoma korisna i trebalo bi da je ima svaki Novljanin na pametnom telefonu. Preko nje brzo, lako i besplatno možete da naručite vožnju, a pruža vam i sigurnost, jer podatke o vozaču i broju vozila koje dolazi po vas dobijate na ekranu. Ulogujte se na aplikaciju, kliknite na “Naruči” i vaše taksi vozilo će se stvoriti ispred vas, u zakazanom vremenu.

Picerija i restoran

Aplikacija “Taxi More 19730” je veoma laka za instalaciju i dostupna je za Android i iPhone pametne telefone. Kada je instalirate potrebno je da se registrujte kao korisnik.

11 Komentari

 1. Najprofesioalnija firma u H.Novom.Firma za saku pohalu.Trba joj dati navecu gradsku nagradu.Radi nje Herceg-Novi ima gradska obiljezja.Samo da se malo poradi na parking i disciplini parkiranja.Svaka cast
  Pozdrav.
  0  0
 2. Nemoguce da nema koda,ja sam se registrovao bez problema…samo treba stiklirati dvije kockice ispod broja telefona i kockica za kod…radi perfektno…
  0  0

Ostavite komentar

*

code