Nova boja na horizontalnj signalizaciji za 10 hiljada eura

Nova boja na horizontalnj signalizaciji za 10 hiljada eura

1555
13
Podijeli

pjesacki-prefarbani-2410Horizontalna saobraćaja signalizacija u Herceg Novom biće kompletno obnovljena u narednih nekoliko dana, ukoliko vremenske prilike dozvole, kazao je za Radio Jadran sekretar za komunalne djelatnosti i ekologiju, Ilija Peulić.

– Sve pješačke prelaze, od Igala do Meljina i svu horizontalnu sugnalizaciju ćemo ofarbati. Nabavljena je najmodernija i najpostojanija boja, kako bi sve trajalo bar godinu, a ne da svaka tri mjeseca moramo farbati – izjavio je Peulić.

Picerija i restoran

Horizontalna signalizacije biće osvježena i na kružnom toku u Meljinama i na obje raskrsnice na Toploj, ali izmjene režima saobraćaja neće biti.

– Radi se pola pješačkog jedan dan, pola drugi dan  i onda nema problema. Boja je ostala. Sad se stavljaju takozvane perle preko boje, tako da prelazi svijetle uveče i jasnije se vide pod farovima – navodi Peulić.

U planu je da se prvo završe svi pješački prelazi od Igala do Meljina, pa bočne signalizacije, s tim što su prelazi u Igalu već gotovi.

Lokalna samouprava je za ovaj posao izdvojila oko 10 hiljada eura.

13 Komentari

 1. Svugdje dodaju pješačke prelaze samo su nama na autobuskoj ukinuli pješački. Zato se sada stalno dešavaju udesi. Nevjerovatno je da policija i komunalna očekuju od putnika koji treba da putuju da sve sa koferima moraju da idu ispod – podvožnjakom, zatim stepenicama gore, da bi došli na autobusku. Imjesto da jednostavno pređu ulicu ko sav normalan svijet na preko pješačkog prelaza.
  0  0
 2. PAKAO SU DANAS NAPRAVILI OD GUZVE NA KRUZNOM TOKU. TRI LUDA I TRI PIJANA COVJEKA BOLJE BI ORGANIZOVALI OVAJ RAD. NERED ,JAVASLUK,NEODGOVORNOST,NEZNANJE. NISAM MOGAO VJEROVATI STA RADE TI LJUDI U SPICU SAOBRACAJA.ZATVORILI SU SVE IZLAZE DA IH FARBAJU
  0  0
 3. Riješite prelaz, stazu i trotoar kod Idee preko puta Novljanke (Topljanke). Preći ulicu ili doći do pješačkog prelaza je prava opasna avantura za djecu iz škole, penzionere i sve ostale učesnike osim vozača automobila. I kada će se potkresati oleander kod semafora, stavljena je bankina i trotoar je sužen da se ne mogu dvoje mimoići.
  0  0
 4. 1 litra kosta oko 5e sa litrom se moze premazati 2m2 kvalitetno znaci 2000 litara sa kojima se moze premazati oko 5 000m2 moje je misljenje da u opstini ima mnogo vise kvadrata ako bi se farbalo i u mjestima koja nisu samo igalo i hn
  0  0
 5. “Divno” su razmazali , provozajte se i slikajte kako izgleda razmazano svukuda po asfaltu, nisu o ezbijedili da se boja osuši pa izgleda kao djeca kad se igraju bojicama, .. džaba ste krečili
  0  0
 6. Hajde,moja dobra Novljanka,pokazi kako to da bude jevtinije ili,ako mislis da se neko ugradjuje,kazi na koga mislis.Samo, da ti mozda pomignem,sve moraprocitendersku proceduru pa ko koliko trazi a ,bogami,i sta se trazi.Ako hoces da bude fus i dobices fus.Mozda i nije bas tako jednostavo kako se tebi.a cini mi se i mnogima drugima ,cini.
  0  0
 7. Зар је наша општина само до Мељина ,шта је са дјелом општине од Зеленике до Каменар?Зар смо ми грађани другог реда?
  0  0

Ostavite komentar

*

code