Nova godina Kotor 2016. u znaku rock’n’rolla

Nova godina Kotor 2016. u znaku rock’n’rolla

1713
2
Podijeli

to kotor press nova godina 181115Program dvodnevnog dočeka Nove godine u Kotoru je kompletiran i Kotorani su se nakon tri godine opet odlučili za doček na otvorenom uz, kako je saopšteno na press-u, rock’n’roll koncert. Tako će 31. decembra nastupiti The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori, dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.
Svemu će prethoditi i video zapis „Đede mraz dolazi barkom u Kotor”. Za doček, koji je dio manifestacije „Od Božića do Božića” koja košta 60 hiljada eura, iz budžeta Opštine i TO Kotor opredijeljeno po 20.000 eura. Promotivni spot biće emitovan i na MTV-u.
nova godina kotor plakat 2016Bila je ovo prilika da direktor TO Kotor Mirza Krcić podsjeti da je Kotor grad koji je prvi u Crnoj Gori organizovao doček Nove 1998. godine. Zato i danas Kotorani imaju obavezu bude avangarda i ponudi drugačiji doček Nove godine, poručio je Krcić.
– Za ovakav program smo se odlučili zbog limitiranih kapaciteta u Kotoru, a publika koja će doći nadamo se da će prepoznati kvalitet, pa je i očekujemo iz cijele Crne Gore i regiona”, kazao je Krcić uz ogradu da teroristički napadi u Parizu svakako predstavljaju opomenu za organizatore masovnih manifestacija. Opština i TO Kotor će se MUP-om maksimalno angažovati na bezbjednosti učesnika događaja.
Manifestaciju dočeka organizuje Turistička Organizacija Opštine Kotor, sa NVU Karampana Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.
Urađen je promo spot autora Dušana Vulekovića koji je poznat po filmu Kotor za sva doba.

 

2 Komentari

  1. Bravo za Kotor! To se zove planiranje događaja a ne daj šta daš pa završimo s Huljićem jer nikoga nije volja malo se potruditi u svom poslu.
    0    0

Ostavite komentar

*

code