Nova godina na Pinama: Sedam dana uz Prljavo kazalište, Harisa Džinovića, Ninu...

Nova godina na Pinama: Sedam dana uz Prljavo kazalište, Harisa Džinovića, Ninu Petković i “Dan poslije“, DY Perry, klape, gastro večeri

3662
0
Podijeli

Bogatim programom koji će trajati od 26. decembra do 2. januara i predstavljaće kombinaciju praznične gastro ponude i niza muzičkih događaja Tivat će prvi put organizovati doček Nove godine. Zvijezde novogodišnjeg dočeka biće regionalno poznat bend Prljavo kazalište. Muzički program 31. decembra počinje u 21.00 čas nastupom DJ Perry-ja, Nine Petković i benda „Dan poslije“. Ulazak u 2017. godinu obilježiće svirka Prljavog kazališta, kao i vatromet u ponoć – ostvaren u partnerstvu sa hotelom Regent Porto Montenegro, Primorje Hotels & Restaurants i kompanijom Pomorski saobraćaj. Program će voditi Ivan Maksimović.

press-tivat-ng-051216Prvi dan nove 2017. godine obilježiće dnevni koncert čelistikinje Ane Rucner koja će nastupiti u 13 časova, na Pinima. Repriza novogodišnjeg dočeka otpočinje u 21 čas, a nastupaju Dj Perry, Vanja Radovanović i bend VIII2, a od 23.30 počinje nastup Harisa Džinovića.

Picerija i restoran

Kako je saopšteno na press konferenciji cilj je produženje turističke sezone.

Prema riječima sekretarke za kulturu i društvene djelatnosti Dubravke Nikčević Opština takođe namjerava da osmisli što kvalitetnije turističku ponude u toku zime, kako bi Tivat bio što atraktivniji za dolazak brojnih posjetilaca i u ovom periodu godine.

Direktorica Turističke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić naglasila je da Turistička organizacija već uveliko radi na promociji dočeka Nove godine u Tivtu i to u sklopu kampanje Nacionalne turističke organizacije:

– Tivat je tokom ove kampanje pobudio posebno interesovanje medija budući da se pridružio destinacijama koje već tradicionlalno organizuju doček Nove godine. Istakla bih veliku podršku tivatskih hotelskih preduzeća, koji su obezbjedili posebne popuste za novogodišnju noć, i to od 15 do 20%. U nekoliko hotela na tivatskoj obali biće upriličeni dočeci, a većina njih je pripremila posebne novogodišnje aranžmane.

Udruženje preduzetnika Tivat dalo je poseban doprinos organizaciji Nove godine, a predstavnik udruženja Tonći Francesković naveo je detalje višednevnog programa koji će se odvijati na Pinima.

„Poseban pečat svemu daće tivatski ugostitelji koji će svim posjetiocima ponuditi raznovrsnu hranu i osvježenja u sklopu mini-kućica koje će biti postavljene na Pinima i doprinositi prazničnom ugođaju“, istakao je Francesković zahvaljujući svima koji su ovaj događaj podržali.

plakat-program-tivat-ngPraznični muzički program počinje u ponedjeljak 26. decembra koncertom Tropico benda od 20 časova. Na istoj bini, u isto vrijeme 27. decembra nastupiće Edi Medošević i bend Spomenari, dok je 28. decembar rezervisan za klapu Stari kapetan. U četvrtak, 29. decembra obradovaće se i najmlađi, budući da stiže Djeda Mraz – tradicionalni program TO Tivat „U susret Djeda Mrazu“ počinje u podne (12.00 časova) mini mjuziklom za djecu „Novogodišnje čarolije“, u izvođenju trupe „Happy Theatre“ iz Beograda. Istog dana od 20 časova svi prisutni će uživati u starogradskim notama i nastupu Pljevaljskih tamburaša, dok će pred sam doček, u petak 30. decembra, nastupiti pjevač Goran Vukošić.

U ponedjeljak 2. januara nastupiće bend Teška industrija, DJ Chevalier,  Goodbye windows i bend Toć, čime se i zatvara sedmodnevni novogodišnji program na tivatskoj obali.

Svi aspekti organizacije od onih tehničke prirode do najvažnijih, onih koji se odnose na bezbjednost i sigurnost su pokriveni, pa se očekuje uspješna realizacija događaja i dobra zabava. Doček Nove godine zajedno organizuju Opština Tivat, Turistička organizacija , Udrženje preduzetnika i Brand New Tivat.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code