Nova NLB MasterCard Gold Debit kartica za više povoljnosti

Nova NLB MasterCard Gold Debit kartica za više povoljnosti

862
0
Podijeli

NLB Banka je svom Zlatnom paketu, namijenjenom posebnoj grupi klijenata, obezbijedila novu MasterCard Gold Debit karticu koja korisnicima pruža posebne povoljnosti.

nlb mastercard gold debitNova MasterCard Gold Debit kartica u prepoznatljivom i modernom dizajnu, vezana je za tekući račun korisnika NLB Zlatnog paketa. Kako obavještavju iz NLB banke ova kartica pruža mogućnost korišćenja povoljnosti NLB i MasterCard Premium programa. On osim posebnih popusta u zemlji i inostranstvu, pruža mogućnost korišćenja ekskluzivnih biznis klubova u okviru aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, na Aerodromu u Sarajevu i „Vienna International Airport“ u Beču. Korisnici MasterCard Gold kartice imaju i posebnu mogućnost besplatnog podizanja novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori, kao i NLB bankomatima u zemlji i inostranstvu, kao i mogućnost prekoračenje po tekućem računu: do 200% od prosječnog mjesečnog priliva.

Picerija i restoran

Pored navedenih povoljnosti koje od sada pruža i nova MasterCard Gold debit kartica, korisnici NLB Zlatnog paketa, kao jedinstvenog na tržištu, prepoznatog po nizu prestižnih bankarskih proizvoda i ekskluzivnih usluga, omogućava svim korisnicima da na raspolaganju imaju svog ličnog bankara, obučenog da ponudi klijentima profesionalnu i stručnu uslugu i savjet sa ciljem što jednostavnijeg  i lakšeg upravljanja ličnim finansijama.

Od ostalih usluga, klijenti Zlatnog paketa i ličnog bankarstva imaju na raposlaganju i sljedeće usluge: kreditne kartice sa kojima imaju mgućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca u Crnj Gori; elektronsko i mobilno bankarstvo za upravljanje finansijama na svim uređajima (računari, tableti i telefoni); povraćaj novca od 0,5% od svakog plaćanja Visa i MasterCard Gold kreditnim karticama koje obave na NLB POS terminalima; putno zdravstveno osiguranje, do 15.000 eura, kojim su osigurani od raznih oblika nezgoda na putovanju u inostranstvu; posebne popuste za plaćanje svim NLB platnim karticama u visini od 5% do 20% na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca.

Svi novi korisnici NLB Zlatnog paketa, svoju NLB MasterCard Gold debit karticu mogu obezbijediti uz 3 mjeseca besplatne članarine, dok je za postojeće korisnike NLB Zlatnog računa i ličnog bankarstva, nova MasterCard Gold debit kartica besplatna.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code