Nova pobjeda pionirki Primorja

Nova pobjeda pionirki Primorja

0
Podijeli

U četvrtom kolu Lige mladih CG, koje je odigrano na Cetinju, pionirke Žkk “Primorje” lako su savladale ekipu Lovćena. Rezultat je bio 89:44, po četvrtinama 26:8, 19:5, 15:14, 29:17.

pionirke-zkk-primorje-2511U ekipi Primorja istakle su se Savković sa 26, Lučić ѕa 24, Ječmenić sa 16 i Kojčinović sa 10 poena. Radnjić je postigla 6 poena ali je njeno angažovanje u odbrani i organizaciji igre presudilo da je izdvojimo kao igrača utakmice, navode iz ovog kluba.

Picerija i restoran

Po doprinosu pobjedi nisu zaostajale ni ostale igrčice: Rakočevic 4, Bubanja 2, Popržan 2, Đedović i  Radosavljević Jovana i Jelena.

Ovom utakmicom, Primorje je u kategoriji pionirki završilo prvi dio takmičenja u ligi mladih, budući da je ekipa ovog prosperitetnog Kluba peto kolo slobodna. Za rasplet u ligi moraćemo sačekati proljeće, mada se pobjednik izgleda već ozbiljno nazire. Prema pokazanim igrama najbliže prvom mjestu za takmičarsku 2016/2017 su pionirke  Žkk “Primorje”, navodi se u saopštenju ovog kluba.

U okviru Jadranske lige za mlađe pionirke u kojoj Crnu Goru predstavlja ekipa Primorja u Konjicu će se za vikend održati jedan od četiri turnira na kojima će najtalentovanije ekipe u regionu odlučiti ko će za ovu godinu odnijeti prestižno odličje u najmlađoj kategoriji.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code