NOVA RASVJETA I BRIGA O ZAPUŠTENIM SKALINAMA NA TOPLOJ

NOVA RASVJETA I BRIGA O ZAPUŠTENIM SKALINAMA NA TOPLOJ

148
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na stepeništu između hotela „Sun Resort” i tunela, koje vodi od Šetališta pet Danica do Gradskog muzeja, večeras će zasijati javna rasvjeta.

Postavljanje dva rasvjetna stuba završeno je danas.
Na žalbe i primjedbe građana da je stepenište zapušteno i neosvjetljeno, pa ga nesavjesni prolaznici koriste kao javni toalet. U hercegnovskom Komunalno-stambeno preduzeću su odlučili da instaliraju dva kandelabera. Nadaju se da će osvjetljavanje skalina pomoći da se iskorijeni ružna navika, kazao je v.d. direktor Branko Božović.
Stepenište je očišćeno, a radnici preduzeća „Čistoća” će ga bar dva puta sedmično prati šmrkovima.Vrijednost investicije iznosi oko 3000 eura.
U proteklom periodu radnici Komunalno-stambenog preduzeća zaduženi za postavljanje javne rasvjete radili su punom parom, istakao je Božović. Oko 200 svjetiljki duž hercegnovske rivijere, koje zbog radova na kolektoru prethodnih mjeseci nisu radile, ponovo su stavljene u pogon. Zamijenjeno je preko 1300 metara podzemnog kabla, postavljeno je oko 40 novih stubova i 70 svjetiljki.
Dio starih stubova saniran je i opet postavljen. Preostalih 8 novih svjetiljki biće postavljeno duž Šetališta pet Danica, umjesto oštećenih stubova. Po riječima Božovića novi stubovi su jači od starih plastičnih, što ih čini „otpornijim i na divljanje pojedinih prolaznika”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code