Nova sezona u “Delfinu” sa 200 Norvežana

Nova sezona u “Delfinu” sa 200 Norvežana

5
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_hotel_delfinPrva velika grupa turista na crnogorskom primorju u ovoj godini od sjutra će biti smještena u Herceg Novom, u hotelu “Delfin” u Bijeloj. Riječ je o 200 norveških studenata, što je nastavak dobre saradnje ovog hotela sa norveškim univerzitetom.
Na ovaj način hotel “Delfin” će, nakon samo tri mjeseca pauze, otvoriti novu sezonu.
– U grupi će biti i 40 direktora norveških koledža, kojima je želja da i u Crnoj Gori oforme “odjeljenje” za region, u kom bi se odvijala nastava, što bi predstavljalo čvrstu vezu sa Oslom. Narednih dana očekujem da ćemo dogovoriti i neke detalje, kazao je za Radio Jadran, vlasnik kompanije “Carine” u sklopu koje posluje Delfin, Čedo Popović.
Kako je dodao, ova grupa Norvežana ostaće do kraja marta, a od aprila će se, kao i ranijih godina smjenjivati njemački i francuski turisti.
hotel park feb 2016Sa druge strane, Popović ocjenjuje i da izgradnja novog hotela na mjestu starog “Parka” ide više nego zadovoljavajućom dinamikom, te da su unutar objekta počeli zanatski radovi.
– Dinamika jeste zadovoljavajuća, kašnjenja nema, čak vjerujem da bismo mogli biti gotovi i prije 1. juna, iako smo smo taj datum najavili kao zvaničan početak rada. Raduje me činjenica da se hotelski aranžmani uveliko prodaju na njemačkom tržištu, gdje su kako sam informisan, najprodavaniji u ponudi. Kapaciteti će nam biti popunjeni od jula do oktobra, kaže Popović.
Iako je riječ o novom hotelskom kompleksu, koji će u odnosu na svog “prethodnika” biti znatno moderniji i u većim gabaritima, Popović otkriva da će ipak zadržati “jednu staru stvar” – a to je ime.
– Ime novog hotela biće takođe “Park”, to nećemo mijenjati jer mislim da za to nema razloga. Njegovo ime diktira njegova okolina i smatram da tako treba i da ostane, ističe Popović.
Novi “Park“ u Bijeloj biće kategorisan sa četiri zvjezdice i imaće 225 soba. Njegova izgradnja koštaće 6,5 miliona eura.

5 Komentari

  1. Popoviću treba dati sve privilegije kad pored ovakvih uslova uspijeva da dovede goste,jer će morati da im objasni da smo mi u nekom prelaznome vijeku,bez kanalizacije,vode,često struje i reda…Na koju ih fintu dovodi ako ne na ovo što nam je od prirode ostalo i na ono što će im lično on svojim umjećem i znanjem ponuditi?

  2. Super sto gosti stizu u hotel, ali mi nije jasno kako će šetati pored mora, nije asvaltiran donji put poslije izvedenih radova u vezi kanalizacije, jednim dijelom puta u toku je izgradnja kanalizacije, nema poklopaca na šahtovima koji se nalaze na donjem putu, prolazi se pored gradilišta novog hotela Park gdje se osjećaju neugodni mirisi postavljenih Wc-a za radnike, plaze pune smeća što je more izbacilo….. i td. i td……..

  3. Sve je to u redu, hotel radi, drugi se gradi. Jos samo kad bi i ovi sto kao “grade” kanalizaciju zavrsavali kopanje po donjem putu…… Pored hotela se ne moze proci a da se covjek ne izgliba do koljena!!!

Ostavite komentar

*

code