Nova vozila u parku kompanije Blue line i niskopodni autobus za OSI

Nova vozila u parku kompanije Blue line i niskopodni autobus za OSI

6967
8
Podijeli

Hercegnovski autobuski prevoznok Blue line, u sklopu planiranih investicionih ulaganja i povećanja kvaliteta usluge, u toku ove godine obnovio je vozni park sa šest novih autobusa. Dva  autobusa su visoke turističke klase i od ljetos dovoze turiste iz Srbije u Crnu Goru, dva će saobraćati na teritoriji Tivta i Kotora i dva autobusa će biti korišćena u gradskom prevozu u Herceg Novom.

blue-line-autobus-za-osi
Za sljedeću godinu planirano je dalje obnavljanje voznag parka i zaokruživanje investicionih ulaganja kupovinom još 10 gradskih autobusa, koji će saobraćati bokokotorskim zalivom, čime će gradski prevoz biti u potpunosti osavremenjen novim komfornim autobusima.

blue-line-autobus-enterijerPrvi autobusi već su stigli, pa ih u narednim danima građani Herceg Novog mogu očekivati na ulicama. Riječ je o dva nova niskopodna gradska autobusa. Oni zadovoljavaju visoke standarde komfora, a opremljeni su i rampom za invalidska ili dečija kolica.

– U toku je registracija vozila i ona će se brzo naći u pogonu, a saobraćaće na Liniji 2: Igalo – Meljine – Igalo, tzv. kružnoj liniji – najavili su iz kompanije Blue line.

U toku turističke sezone planirana je i bolja pokrivenost hercegnovske rivijere polascima, usljed povećanih zahtjeva za prevozom zbog novoizgrađenih hotela na rivijeri.

8 Komentari

 1. Dobri su, ima prostora svakako za unapredjenje usluge na nasu radost.
  Moze to vazda bolje.
  Kritika nas poboljsala, njojzi hvala.
  Pozitivna.
  0  0
 2. A što se tiče klima uređaja u lokalu zaludu bi je imali kad vozači sve podese sebi.Neophodna je obuka za rad sa korisnicima usluga.Oni griju koliko njima treba da budu komotni,a ljudi su obučeni za vanka,a ljeti ubija promaja sa vrata ,krova i prozora,teško onome ko mora da se vozi….a pojedini putnici upravljaju svojom dominacijom,jedna opšta ludnica.Propisi postoje,ali se niđe ne poštuju, neznanje vlada,a inspekcije imaju preča posla,sramota ih je i zvat. Redovni su,ne kasne,a to je i sasvim normalno kad hoće da budu jedini,samo bi još i to falilo.
  0  0
 3. Bilo bi dobro kad bi ubacili led displej kuda autobus ide u lokalu, iznad šofersajbne , dosta ozbiljnije bi izgledalo a nije skupa investicija.
  Ljeti mozda i neka noćna linija trajekt – HN, kao parti bus, dj…rasvijeta.
  0  0
 4. Svaka cast, jedino preduzece koje sigurno i kvalitetno napreduje. U odnosu na kvalitet puteva i mogucnosti prolaska po ovakvim cestama, oni izvlace maximalni kvalitet usluge. Sto svakako podrazumjeva sigurnost i tacnost.
  0  0
 5. Krajnje je vrijeme da “Blue line” nabavi autobuse sa klima uređajima! Posebno je “nemoguće” izdržati ljeti u autobusima koji saobraćaju na liniji Igalo-Kamenari-Igalo, gdje su “po najvećoj vrućini” autobusi prepuni. Imajte “malo milosti” poboljšajte uslove putovanja vašim autobusima!
  Inače, sve pohvale za ovu linju, koja se odlikuje: tačnošću polazaka, čistoćom autobusa i izuzetno ljubaznim osobljem (vošači i kondukteri)! Hvala im na njihovom trudu!
  0  0

Ostavite komentar

*

code