NOVAC ZA LIJEČENJE OBOLJELE ŽANE PRISTIŽE, ALI IMA I ZLOUPOTREBA

NOVAC ZA LIJEČENJE OBOLJELE ŽANE PRISTIŽE, ALI IMA I ZLOUPOTREBA

122
0
Podijeli

Plakati kroz grad, FB, mediji, razne organizacije i pojedinci sve se masovnije odazivaju pozivu za pomoć teško oboljeloj, od raka limfnog tkiva, mladoj Bijeljanki Žani Međedović.

Za njeno liječenje i terapije na klinici Malterser St. Franziskus u Njemačkoj treba obezbijediti 50 hiljada eura.
U nekim lokalima u gradu, poput “Ateliera”, na stolivima se mogu naći uplatnice sa ispisanim brojem žiro računa za uplatu novca. Treba ih samo dopuniti svojim imenom, poći do Pošte ili banke i izdvojiti koliko ko može novca za Žanin oporavak.
Danas će i Moto klub MC Cruiser iz Herceg Novog organizovati u klubu “Peoples” “Veče za Žanu”, sa lokalnim grupama, kao i prikupljanje pomoći na Trgu Nikole Đurkovića i kod Galeba u Igalu.
No, Radiju Jadran se javila Vedrana Dabović sa informacijom i da članice Kola Srpskih sestara i Hor Roždestvo iz Bijele, kao i omladina koja je aktivna u ovim udruženjima, do ponedjeljka 12. oktobra akcijom od vrata do vrata, prikupljaju novčanu pomoć za Žanu. Upozoravaju i na moguće zloupotrebe i mole građane da obrate pažnju ko im dolazi na vrata da traži pomoć za Žanu:
– Naši akteri koji prikupljaju novac imaju sa sobom pečat institucije ispred koje u korist Žane prikupljaju pomoć. Djeca koja su skupljala novac po Bijeloj su uredno predala novac i ovim putem ih pohvaljujemo i pozivamo i ostalu omladinu da se u budućnosti priključuju humanitarnom radu. Međutim, ima među nama i onih koji se ne boje ni Boga niti naroda i koji koriste ovako teške trenutke da u svoju korist profitiraju varajući građane. Tako je jedan momak sakupljao novac po Bijeloj. Brzo su ga otkrili, ali je “odmaglio”. Zato budite oprezni, ako vam je nešto sumnjivo imate žiro račune na koje možete da uplatite novac – poručuju organizatori akcije iz Bijele.
Žani i dalje možete pomoći uplatom na žiro račun: 510040896326002327, na ime Ranko Međedović; devizni račun Swift-COBADEFF IBAN-ME25510040896326002327 Account- 400876851700.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code