Nove prigradske dionice sa led rasvjetom

Nove prigradske dionice sa led rasvjetom

1415
9
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Radnici JP Stamebno komunalno, Sektor javne rasvjete, proteklih dana bili su angažovani na postavljanju stubova javne rasvjete na više pozicija u gradu, čime je novom led rasvjetom osvijetljeno skoro 400 m putnih dionica, objavljeno je na sajtu komunalnostambeno.me.

rasvjeta-rasvjeta-prijevor-2U Prijevoru je postavljeno novih 7 betonskih stubova javne rasvjete visine 8 m, a na njima su montirane led svetiljke 80 w. Na ovaj način je osvetljen put u dužini od 200 m.

Picerija i restoran

Ispod Španjole su postavljena dva drvena stuba visine 8 m i na njima led lampe 80 w, čime je osvjetljen dio puta u dužini od 80 m.

rasvjeta-rasvjeta-prijevorOsim toga, rekonstruisan je dio rasvjete u Zelenici i Kumboru. U Zelenici su kod stadiona FK Orjen zamijenjena 3 drvena stuba visine 8m i montirane 3 led lampe. U Kumboru su na tri različite lokacije postavljena četiri drvena stuba visine 8 m i montirano ukupno šest led lampi 80 w.

Nova led rasvjeta montirana je i oko manastira Savina u dužini od 100 m. Montirano je 6 pocinčanih stubova visine 4 m i 6 lampi K-Lux 150 w.

9 Komentari

 1. U Kamenarima takođe ne rade, ustvari “neke” stjetiljke rade danju, a noću ne rade, neke uopšte ne rade, a neke se povremeno gase i ponovo pale. Ma ko je postavljao ovakvo osvjetljenje i ko je platio ovako loše urađen posao. Niko ne obilazi da vidi kako radi postavljeno osvetljenje! Paljenje spoljnog osvjetljenja je regulisano na 20.00 časova, a već početkom septembra je u 20.00 časova mrak!? Zar se spoljno osvljetljenje ne reguliše senzorski u zavisnosti od jačine spoljnog osvjetljenja? IMA LI ODGOVORNIH!
  0  0
 2. Da ste napravili kako treba za novac koji je potrošen bilo bi građanima svejedno, stara ili nova, natrijum ili led, ovako ste potrošili novac građana pola rasvjete radi, a pola ne radi, radi danju, noću ne radi, šetalište u mraku… Ovo je fijasko ravan kolektoru, građani plaćaju fušeraj…
  0  0
 3. U Prijevor i Ratisevinu je “zadovoljavajuci” broj “glasova” za nastupajuce izbore, a u ulici koja vodi od Cvijetnog Centra, pokraj salona keramike Azzuro pa sve do privatne firme CMC izgleda da je nedovoljan broj “podobnih” glasaca, tako da su oni u tom sirem djelu gradskog jezgra uskraceni i “kaznjeni” pa nemaju nikakvu gradsku rasvjetu.
  0  0
 4. Kad rade ne gase se ni po danu,a kad ne rade onda baš ne rade,muku ćemo imat sa ovijem svijetlom ove zime,mada to ne smeta vozačima,pa za ostale nije ni važno nikome.
  0  0

Ostavite komentar

*

code