Novembarski dani u Tivtu

Novembarski dani u Tivtu

628
0
Podijeli

Nizom događaja ovih dana najmanja bokeljska opština obilježava 21. novembar Dan Tivta.

novembarski dani plakatCentralni događaj Dana Opštine Tivat je svečana sjednica Skupštine  zakazana za 11 časova. Njoj će prethoditi najprije polaganje vijenaca na spomenik Palim borcima kod stare škole u 9 časova, a u 9:30, ispred zgrade Opštine, ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice. Kolo Bokeljske mornarice biće izvedeno na gradskoj rivi Pine u 10 časova.

Picerija i restoran

Program Novembarskih dana Opštine Tivat počeo je 1. novembra, izložbom slika Tinde Bulatović u Galeriji ljetnjikovca Buća, a za danas su u najavi tri događaja među kojima izdvajamo obilježavanje konvencije o pravima djeteta “Dječiji parlament Opštine Tivat” koju organizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja i NVU “Djeca Tivta” u mulitimedijalnoj sali Opštine Tivat.

Za vikend je planirano  nekoliko interesantnih događaja; izložba fotografija KUD “Boka” iz Tivta, pod nazivom “40 godina osnivanja i rada”,  u Galeriji ljetnjikovca Buća sjutra od 20 časova, na istom mjestu u subotu od 17 časova publika može da prusustvuje promociji knjige “Tivatski rodoljubi – domovi kulture”, koju je izdala nevladina organizacija boraca “OBNOR 1941-1945.” U nedjelju, 20. novembra, u Centru za kulturu Tivat, u 20 časova, biće odigrana pozorišna predstave “Koštana”, Kokana Mladenovića, po tekstu Borisava Stankovića.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code