Novi direktori u Muzeju i Galeriji i Sportskom centru

Novi direktori u Muzeju i Galeriji i Sportskom centru

2384
14
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_muzej mirko k 2Nakon skoro godinu od promjene vlasti u Herceg Novom doći će do promjene u vrhu JU Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković, kao i u Sportskom centru Igalo.
Funkcije će biti razriješena direktorica Muzeja i Galerije Nataša Tatalović, a na to mjesto kao v.d. biće imenovan Đuro Beli Prijić.
Dosadašnji direktor Sportskog centra Savo Morović trebalo bi da bude razriješen dužnosti izvršnog direktora Sportskog centra Igalo, a na njegovo mjesto da dođe v.d. Zoran Odalović.
Sa Rješenjem o davanju saglasnosti na Odluke odbora direktora društva sa ograničenom odgovornošću – „Sporstki centar Igalo“ i Rješenjem o davanju saglasnosti na odluke Savjeta Javne ustanove „Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković“ trebalo bi sjutra da se saglase odbornici lokalnog parlamenta.

14 Komentari

 1. direktor javne ustanove, vlasnik svoje privatne galerije,predsednik savjeta h.festa,kao i odskora clan savjeta za kulturu?Mislim da je to mnogo funkcija,a braco?!
  0  0
 2. Radio?! RADIO?! Radio? Biblioteka?Radio! Biblioteka! Ajde da rade dobro, pa neka su stara vlast, nego su ponizenje za Novi. Osdobito Radio. O cemo se radi?
  0  0
 3. Nataša jedino može za kočijaša sa ponašanjem i rečnikom, a da ne govorimo o obrazovanju u odnosu na radno mjesto .Zato nam je grad ovakav kakav je zato što je prioritet bila partijska pripadnost a ne obrazovanje. Nažalost!. Primjera koliko hoćete, a opštinski ,, službenici” prvo im treba preispitati diplome pa odrediti radno mjesto koje zaslužuje. Posao je dobijao ko je politički , porodično i komšijski podoban. Nadam se boljem malo brže ovo je sve nešto sporo kao da neko ne smije dirnut do njih.
  0  0
 4. Ne treba nikoga smenjivati, samo treba usvojiti zakon i prdrzavati se istog, da svi direktori snose odgovornost za propadanje bilo koje ustanove. Da li bi se i tada grabili oko fotelja?
  0  0
 5. Molio bi obrazovanja postavljenih? Da li je opet zanatlija ili ekonomista ili pravnik? Zasto recimo prof fizickog vaspitanja ili sportski menadzer ne moze biti sudija, advokat ili direktor Banke!? Koja vam je logika postavljanja?
  0  0
 6. Zašto se ne smjenjuju direktori svaki put kad naprave grešku ,štetu i zloupotrebu, pa bi se zadržao onaj ko obavlja posao u interesu grada i građana? Eto,sad da vidimo.
  0  0

Ostavite komentar

*

code