Novi dobija novu saobraćajnu signalizaciju

Novi dobija novu saobraćajnu signalizaciju

4149
11
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

postavljanje-signalizacije-2809Počelo je postavljanje saobraćajne signalizacije, odnosno saobraćajnih portala na više lokacija u Herceg Novom. Signalizacija će biti postavljena na kružnom toku u Meljinama, semaforskoj raskrsnici na Toploj, u Sutorini prije skretanja za Njivički put i u Kamenarima.

Projekat podrazumijeva postavljanje moderne putokazne signalizacije i saobraćajnih portala  na najfrekventnijim mjestima uz jadransku magistralu.

Picerija i restoran

Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekiplogiju Opštine Herceg Novi apeluju na sve učesnike u saobraćaju za oprez tokom izvođenja radova na ovim lokacijama.

Inače, kako je ranije pisao Radio Jadran, Herceg Novi bi nakon završetka turističke sezone trebalo da dobije nove semafore i saobraćajnu signalizaciju koji će biti instalirani na 5 lokacija u gradu. Time će konačno biti riješen dugogodišnji problem sa jedinim semaforom na Toploj, koji veći dio godine nije u funkciji, a nove saobraćajne table sa smjerokazima ukazivaće putnicima gdje tačno vodi koji putni pravac u gradu i van njega. Ukoliko ne bude bilo problema sa tenderskom dokumentacijom, kao ni žalbi za izbor izvođača radova, radolvi bi trebalo da počnu početkom oktobra, kako bi do Dana opštine, 28. oktobra, sve bilo u funkciji, kazao nam je ranije načelnik ovog Sekretarijata, Ilija Peulić.

Vrijednost posla iznosi oko 90 hiljada eura – 43 hiljade su portali i konzole, 39 hiljada su novi semafori, a 10 hiljada košta ugradnja, naveo je Peulić.

Period važenja ponude je 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda. Rok izvešenja ugovora je 45 dana od dana zaključivanja ugovora.

11 Komentari

 1. Dachooo
  Taj znak sa slike odavno tu stoji nego pokazuju gdje su radovi za pomenutu signalizaciju. Vidi se na ne ides nigdje no buljis u taj kompjuter ispred sebe
  0  0
 2. Putokaza hvali koliko hoćete, za goste a posebno strance pravi lavirint je izaći iz grada i nastaviti prema Igalu.Koliko puta ,,stručnjak”koji je izmislio da se mota na onoj krivini ispod groblja i nema znaka kuda vodi prođe pomenutim putem ,pita li se koja je ovo budala izmislila? Odakle treba uvesti prave stručnjake da sve ove izlaske iz grada riješe,parking uz ulicu ispod starog doma zdravlja,pored i prije Verure ,to nema ni unekadašnjoj Libiji.Kuda im prolaze majke sa djecom i kolicima ,invalidi i svi ostsli pješaci Užas.Pametnije bi bilo kružni tok nego vaše gluposti. Kako rešavate skretanje za SUP i Školu ,mislite li na to?To će biti neka nova ,,stotka”.
  0  0
 3. Bitno je da vi postavite par znakova za 100 hiljada e a sto niko nece vidjet putokaz kad skacu magistralom kao jarci od rupa i makadama…vrijedni su nam i Izbor i Dps sto jes jes…
  0  0
 4. Zasto se ne postave saobracajni znaci putokazi u toku ljetnjeg rezima kako doci od pravca hotela Plaze pa pored starog Doma Zdravlja do Dubrave u toku sezone.Turisti se gube dok izadju iz jednosmjerne ulice do magistrale.
  0  0
 5. Zasto bacate pare na ovakve gluposti kad danas svako ima mobilni i auto koji ga vodi do cilja ili je ovo opet neka suluda ideja slicna Led Rasvjeti koja ne svijetli nego svjetluca.
  0  0

Ostavite komentar

*

code