Početna Naslovna Novi dragulj drevnog grada – Iberostar Perast

Novi dragulj drevnog grada – Iberostar Perast

14

Nakon sanacije i otvaranja oronulog hotela Rivijera u Njivicama, u koji je renomirana španska hotelska grupacija Iberostar Hotels & Resorts uložila 17 miliona eura, sjutra će u baroknom Perastu, u Bokokotorskom zalivu, otvoriti hotel sa pet zvjezdica pod imenom Iberostar Perast.

Hotel je lociran u čuvenoj palati Smekja, koja datira iz 18. vijeka. Imaće 65 soba, različitih nivoa i predstavlja idealan spoj avangardnog stila i izvorne arhitekture, najavljuju iz kompanije.

Cijeneći vrijednost tradicije samog objekta, kao i značaja grada Perasta u istoriji Boke i Crne Gore, hotelska grupacija Iberostar je odlučila da ovaj jedinstveni hotel bude dio prestižnog brenda Iberostar Heritage.

Svečano otvaranje predviđeno je za 21 čas, kada će se obratiti predsjednik Vlade Crne Gore, Duško Marković i osnivač grupacije Iberostar Iberostar Hotels & Resorts, Miguel Fluxà Rosselló.

Grupa Iberostar uspješno posluje u Crnoj Gori od 2005. godine, kada je preuzela Iberostar Bellevue u Budvi. Ova 2018. godina je nova prekretnica u poslovanju grupacije u Crnoj Gori, s obzirom da je Iberostar u junu  već otvorio renovirani hotel Iberostar Herceg Novi u Njivicama i sada, sa ova tri hotela, postojeći portfolio u Crnoj Gori, u tri hotelska objekta, čini ukupno 848 soba.

14 Komentari

 1. Ajde novski pametnjakovici. Ni ovo ne valja. Novljani su KUCA DUKOVICA,NOVA CKB U ZADUZBINI,ZADUZBINA MUSICA NA BELAVISTI ITD,ITD.
  Trulez i propast su fantasticni osim ako par lokalnih porodica moze da se napuni.
  Us…o setaliste ne umijeta napraviti 30 godina. Pst foliranti!

  5
  1
 2. Kakvi su utisci Novljana o Ibero hotelu u Njivicama? Sjećamo se svi da su iz kompanije početkom sezone najavili da sklapaju posebnu ponudu za domaće stanovništvo. Je li to realizovano na kraju?

 3. Iberostar … Krasan naziv… Zvijezda Iberije! Zbog cega nije Zvijezda Katalonije, bilo bi podjednako pogresno geografski vezano. Ili cemo uskoro u Spaniji gledati Montenegro-star?

  7
  2
   • CG je preskupa zemlja za život kad se uzme u obzir odnos cijene rada i troškova života. Logično je da će se ovakva radna mjesta prije popuniti stranom radnom snagom koja je u startu oslobođenja računa za smještaj, struju, net i ostale komunalije, a o hrani tek da se ne govori. Takav radnik se vraća u matičnu zemlju s čitavom platom. S druge strane šta ostane domaćem radniku koji prima istu takvu platu s kojom mora podmiriti sve veće i veće režije u turističkom gradu

    10
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code