NOVI HOTEL „PALMON BAY SPA“ – U SKLADU SA STANDARDOM I KUPALIŠTE

NOVI HOTEL „PALMON BAY SPA“ – U SKLADU SA STANDARDOM I KUPALIŠTE

862
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Premda je već primio goste sjutra veče će u Igalu, u prisustvu visokih zvanica, biti svečano otvoren Hotel „Palmon Bay Spa”, standarda 4 zvjezdice. Kompanija “Primorje Hotels & Restaurants”, u rekonstrukciju i opremanje nekadašnjeg hotela Centar, uložila je blizu osam miliona eura.

U ponudi Herceg Novog tako sada postoji i ovo moderno hotelsko zdanje, koje je i ekskluzivni dio kompanije, u čijem sastavu su još hotel Palma i Planinka, restoran Prova i Marzamin. Kako je najavljeno, tokom svečanosti biće uručena i donacija Dječijem domu “Mladost” iz Bijele.
Modernizacija i rekonstrukcija starog RVI-ja, podrazumijevala je kapitalne izmjene unutar, ali i na spoljnim djelovima hotela. Jedna od njih je i uređenje plaže ispod hotela, čije će generalno opremanje početi tek nakon sezone.
Budući da je plaža od ovog ljeta ingerencija hotela, menadžment je donio odluku da se ona upristoji i da se na kupalištu u skladu sa kategorizacijom hotela uvedu i nova pravila ponašanja. No, ograda koja je postavljena na rubovima plaže, uz pristanište nije po volji nekim mještanima, korisnicima plaže, pa su se obratili i medijima.
Predsjednik borda direktora HTP “Primorje hotel & restaurant” Božidar Draganić, za Radio Jadran pojašnjava da je ograda jedan od koraka ka boljoj organizaciji kupališta, kvalitetnijim uslugama i uređenom kupalištu prema uslovima koje je dalo JP za upravljanje morskim dobrom.
“Plaža je do sada imala status javne, a od ove godine je hotelsko kupalište. To ne znači da se ulaz na plažu naplaćuje, niti to iko radi, tako da ovim putem želim da demantujem takve priče. Mi ćemo uraditi sve što je potrebno da naši gosti, prema dokumentaciji i uslovima koje imamo, imaju maksimalan komfor na plaži. To znači i ukidanje nekih starih navika koje su, na žalost, postojale kod određenog broja korisnika plaže”, pojašnjava Draganić.
U skladu sa standardom hotela i uslugama mora biti i kupalište, jer se ne može dozvoliti da se narušava novi ambijent hotela.
„Želimo da uspostavimo određeni nivo i ponašanja i usluga na plaži, kojeg nije bilo u proteklom periodu. Ako želimo da idemo naprijed, starih loših se “navika” moramo oslobađati”, poručio je Draganić.
A “stare navike”, između ostalog, u najvećoj mjeri, podrazumijevale su: unošenje alkohola, ostavljanje ambalaže i konzervi po plaži nakon konzumacije, donošenje hrane, što više neće biti moguće.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code