Novi Pravilnik o poslovanju gradske luke Škver

Novi Pravilnik o poslovanju gradske luke Škver

2248
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

gradska luka kapijaIznenađenje za mnoge je ovih dana kapija na lukobranu gradske luke Škver. Direktor agencije za gazdovanje gradskom lukom, Vladimir Zloković nam kaže da je postavljanje sigurnosne kapije u skladu  sa novim Pravilnikom o poslovanju, koji se primjenjuje od  1. jula. Nema razloga za građani misle da je kapija mimo utvrđenih propisa:

– Kapija će biti otvorena tokom dana, a zatvorena od 22 do 6 časova. Postavljena je iz bezbjedonosnih razloga – objašnjava Zloković.

Picerija i restoran

On je dodao da će još jedna kapija biti postavljena na samom ulazu u gradsku luku, koja će biti otvorena za pješake. Izrada je u toku, a o detaljima ćemo znati naknadno.

Novi Pravilnik je izgleda više od slova na papiru. Kapije na lukobranu i ulazu u luku odavaće ozbiljni pristup sigurnosti plovila, ali i posjetilaca luke, mještana i turista.

Prema podacima o prometu, u Luci Škver za protekli mjesec više je plovila za 15% u odnosu na jun prošle godine. Prema riječima Zlokovića,  gosti su zadovoljniji i uprava luke nije imala do sada nikakve primjedbe na buku iz obližnjih ugostiteljskih objekata. To je ranijih godina bio problem za sve Škverane, a pogotovo nautičare.

6 Komentari

 1. Bravo,dobar potez,jos da Admiral izbace,da nauticari mogu normalno pristati i spavati. A sto se tice povecanja broja plovila,vi imate cudnu racunicu,manje je nego prosle godine!
  0  0
 2. Ako mislite da ćete sa ovakvom kapijom spriječiti one koji su do sada boravili po sekama onda ste pogriješili. Samo ste napravili još jedno ruglo u nizu.
  0  0
 3. I treba kapija i treba da se zatvaraju seke poslije 22h radi sigurnosti iako nisam cuo da je iko ikada pao sa mula, međutim, ova ograda neće preživjeti ovo ljeto a ne dočekati iduće. Stvarno smo biseri, tamo gdje more prska i prebacuje, postavili smo ogradu od običnog gvoždja. Nit šta ružnije niti nefunkcionalnije, a u krajnjem opasnija je ona rdjava nego da li će neko pasti sa mula, što ponavljam, za 37 godina života u Novome, nisam čuo.
  0  0

Ostavite komentar

*

code