NOVI ROK ZA ZAKUP ZEMLJIŠTA I AKVATORIJUMA OD NJIVICA DO UŠĆA SUTORINE

NOVI ROK ZA ZAKUP ZEMLJIŠTA I AKVATORIJUMA OD NJIVICA DO UŠĆA SUTORINE

239
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte je produžio rok, sa 9.novembra do 8.februara iduće godine za dostavljanje ponuda na tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine.

Produžen je i krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije, do 1. februara naredne godine do 16 sati. Tenderska dokumentacija može se otkupiti po cijeni od deset hiljada eura.
Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
Ponuđač, pored ostalog, treba da ponudi fiksnu zakupnine po metru kvadratnom, čiji garantovani iznos nije manji od jednog eura po kvadratnom metru zemljišta i 60 centi po kvadratnom metru akvatorijuma godišnje. Ponuđač treba da ponudi i varijabilnu zakupninu tokom bilo koje godine, izraženu u procentu od ukupno ostvarenog godišnjeg prihoda zakupca.
Investitor treba da ponudi i biznis plan sa minimalnom investicionom obavezom od 20 miliona EUR, u kojima se precizno navode struktura, dinamika i iznos investicija po godinama i planirani izvor potrebnog investicionog kapitala.
Investicioni program mora biti obezbijeđen činidbenom garancijom.
Lokacija koja se nudi u zakup obuhvata zemljište površine oko 30,6 hiljada metara kvadratnih i prostor akvatorijuma od oko 17,3 hiljade kvadrata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code