NOVI RUKOVODIOCI OPŠTINSKIH SLUŽBI

NOVI RUKOVODIOCI OPŠTINSKIH SLUŽBI

150
0
Podijeli

U lokalnoj upravi Herceg Novog donijete su odluke o izboru rukovodilaca opštinskih službi za koje je raspisan javni oglas.

Nakon obavljenog intervjua sa kandidatima koji su se javili na oglas, Komisija je odlučila da za direktora Direkcije za zastupanje imenuje diplomiranu pravnicu sa položenim pravosudnim ispitom, Tamaru Jauković.
Za glavnog administratora imenovana je diplomirana pravnica Mirjana Ivanović.
I na čelu gradske Agencije za izgradnju i razvoj došlo je do promjena, jer je predsjednik opštine za vršioca dužnosti direktora Agencije imenovao diplomiranog ekonomistu iz Herceg-Novog, Dušana Radovića.
Za komandira Službe zaštite i spasavanja imenovan je spec. sci. menadžmenta u poslovima civilne bezbjednosti, Aleksandar Škobalj.
Rješenja o njihovom imenovanju, koja treba da potpiše predsjednik opštine, očekuju se narednih dana, jer je rok za žalbe kandidata nezadovoljnih ovim odlukama 8 dana od njihovog donošenja, od 27. i 30. aprila.
– Opredjelili smo se za najoptimalnija kadrovska rješenja – smatra predsjednik opštine, Nikola Gojković i ističe da je u toku „definisanje stavova” oko kadrovskih rješenja za preostala preduzeća i ustanove čiji je opština osnivač.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code