Novi Sad: Priznanje za kvalitet Muzičkoj školi Hreceg Novi

Novi Sad: Priznanje za kvalitet Muzičkoj školi Hreceg Novi

2199
4
Podijeli

Na 12. Međunarodnom Sajmu obrazovanja – “Putokazi”, koji se održava od 6. do 8. marta u Novom Sadu, JU Škola za osnovno muzičko obrazovanje Herceg Novi, dobila je priznanje za kvalitet rada ustanove.

Ove godine promovisano je oko 300 profila obrazovnih institucija iz Srbije, Crne Gore i regiona. Priliku da predstave programe imale su obrazovne ustanove: vrtići, osnovne i srednje škole, privatni i državni fakulteti, kao i druge vaspino-obrazovne institucije.

Picerija i restoran

–      Muzička škola Heceg Novi se predstavila unapređenjem rada škole u posljednjih sedam godina, nagradama učenika sa državnog i međunarodnih takmičenja, oranizovanjem festivala i inovativnih festivalskih projekata, kao i saradnjom koju ostvaruje sa kulturnim institucijama, nevladinim organizacija i svim zainteresovanim  ustanovama i umjetnicima iz zemlje i inostranstva – kaže direktorica škole, Nada Karadžić.

4 Komentari

  1. Čestitke direktorici muzičke škole dobila je nagradu na 12. Međunarodnom Sajmu obrazovanja – “Putokazi”, gdje su naši Novljani i institucije da podrže i nagrade ovu agilnu ženu, svi drugi satrane vide preprod muzičke škole na čelu sa direktoricom Nađom , obogatila je kulturu našeg grada , nevjerovatna raznovrsnost kulturnih dešavanja od kad je ona na čelu škole.
    Svaki koncert i festival redovno posjećujem i bogatiji sam mnogo u odnosu na prošla vremena . Čast mi je i zadovoljstvo čestitati direktorici Nađi na veliko priznanje i želim joj da nastavi još snažnije sa ambicijama i da ne posutaje ,upornost jejoj je divna vrlina a Herceg Novi nek bude ponosan na nju…..

    3
    2

Ostavite komentar

*

code