Novi sastanak sa zainterosvanim preduzećima i NVO za učešće u prekograničnim projektima

Novi sastanak sa zainterosvanim preduzećima i NVO za učešće u prekograničnim projektima

720
1
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg novi 4Kancelarija za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi i Zajednički tehnički sekretarijat trilateralnog programa prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora, organizovaće u  utorak, 5. aprila, informativni sastanak za sve potencijalne učesnike, preduzeća čiji je osnivač Opština i nevladine organizacije.

Prvi poziv za dostavljanje projektnih predloga u okviru ovog programa, sa ukupnim budžetom od 25 miliona eura, objavljen je 9. marta ove godine.

Picerija i restoran

Učesnici će na sastanku moći da saznaju više informacija o programu i pravilima objavljenog poziva za dostavljanje projektnih predloga.

Novi trilateralni program, čija je vrijednost 67 miliona eura, za period od sedam godina, treba da  poboljša kvalitet socijalnih i zdravstvenih usluga, zaštitu životne sredine i prirode, kao i da doprinese promociji odžrive energije i energetske efikasnosti. Takođe, projektne aktivnosti bi trebalo da doprinesu razvoju turizma i očuvanju kulturne i prirodne baštine, te jačanju konkurentnosti i razvoju poslovnog okruženja u programskom području.

Aplikacije se podnose putem putem elektronskog sistema za praćenje do 10. juna 2016. godine u 15 časova.

Dodatne informacije i zvanična dokumentacija programa mogu se naći na linku:

www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/calls-for-proposals/1st-call-for-proposals/

Sastanak će biti održan u Maloj sali, sa početkom u 12 časova.

1 komentar

  1. Ode zgrada doma omladine u privatni fakultet.. Hvala gospodji Lidiji i ostatku ekipe koji cine sjajne stvari za NVO organizacije u ovom gradu.
    0    0

Ostavite komentar

*

code