“Novinarski pjat Papagaj” : Za pomalo gulozne i pomalo kuriožne

“Novinarski pjat Papagaj” : Za pomalo gulozne i pomalo kuriožne

3226
11
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Počela je morska jesenje-zimska fjaka. Mnogi su se štufali večernjih izlazaka. Čekaju koju prazničnu feštu. Butige mogu zapatat’ vrata poslije pet ura, taman kad se smrkne. A što je s restoranima?

novinarke-papagajMeđu rijetkim na hercegnovskoj rivijeri, gdje gosti u svako doba, ljeti i zimi, mogu računati na zdrav, ukusan, originalan, bokun za svačiji špag, na živost i novitade, jeste restaurant&lounge “Papagaj”, u Đenovićima.

Picerija i restoran

Nije samo riječ o dobrom jelu i kapljici. Šug “Papagaju” daju jednako  osoblje, gosti i neobičan ambijent, u zagrljaju mora. Od ostalih ga izdvajaju i nove ideje za gastro događaje. Oni su uvijek odmjerena mješavina tradicionalnog, autentičnog, mediteranskog, ali i savremenog načina pripremanja hrane.

Jedan takav primamljiv događaj iz “Papagaja” najavljuju za subotu veče, 3. decembra. Uz standardni meni, svojim vjernim gostima, ali i svim guloznim i kuriožnim, nude posni i mesni “Novinarski pjat Papagaj”.

Zašto novinarski? Zato što će za ovu priliku kužinu restorana zauzeti pet novskih novinarki. One ne samo da su osmislile dva jedinstvena, maštovita menija, već će sa osobljem restorana pripremati sve gulozece.

Ko dođe na “Novinaraski pjat Papagaj” moći će da proba, na primjer,  palamidu “Konfužion” sa posnog, ili Zelenu ožicu, s mesnog menija. Što je to, kakva vas sve iznenađenja još očekuju iz prave novinarske kužine, otkrićete  kada dođete. Novinarke obećavaju prave gušte za stomak, koji ne koštaju mnogo:

– Dugo smo u novinarstvu, uvijek pišemo o “tuđim kužinama”, a sada želimo da drugi probaju ono što mi stvarno s ljubavlju  kuvamo. Možda se nekima nije dopadao uvijek  naš novinraski rukopis, ali smo zato uvjerene da u parićavanju slasnih jela ne možemo omanuti. Evo, dođite u “Papagaj” u subotu veče, biće sve ukusno, zabavno, lijepo i opušteno – pozivaju Slavica, Dragica Rada, Nevenka i Ljilja.

11 Komentari

  1. e fala vam ne toliko na pjatu koliko na jeziko kojim je ovaj clanak napisan! a sto mi nemamo neke izvorne bokeske novine.zaboravicemo svoj jezik, drage moje dame nedaj te ga!
    0    0

Ostavite komentar

*

code