NOVLJANI APSOLUTNI POBJEDNICI JADRANSKIH IGARA

NOVLJANI APSOLUTNI POBJEDNICI JADRANSKIH IGARA

180
0
Podijeli

U uzbudljivom i atraktivnom finalu šeste sezone Jadranskih Igara sinoć u Biogradu na moru ekipa Jadran Škver iz Herceg Novog osvojila je prvo mjesto i donijela Crnoj Gori pobjedu protiv ekipa iz Mađarske i Makedonije, te Italije, Slovenije i domaćina Hrvatske.

Iako je proteklih sezona Hrvatska bila daleko nadmoćnija na takmičenjima ovog karaktera, sve ekipe koje su izborile finale i te kako su pokazale spremnost, a Novljani i izuzetnu volju za pobjedom.
U do sada najjačoj konkurenciji Jadranskih igara u pravom međunarodnom spektalku donijeli su Novom i Crnoj Gori pobjedu. Na FB Jadranskih igara ta vijest je prvo objavljena.
Novljani su do Biograda na moru došli sa crnogorskih kvalifikacija na bazenu na Škveru, pa državnog finala u Podgorici i polufinala koje je bilo održano u Rijeci. U završnici su čast Herceg Novog i Crne Gore branili: Milica Ćorović, Iva Verigo, Ivana Ćorović, Milivoj Dukić, Todor Tušup, Đorđe Stanojlović, Nikola Kovačević, Vesko Baćović, Vladimir Dželetović i Ivan Terbec.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code