NOVLJANI KRENULI NA 57. EUROSONG

NOVLJANI KRENULI NA 57. EUROSONG

0
Podijeli

rambo_amadeus_euro2012Proteklih dana dvorana Park u Herceg Novom bila je idelano mjesto gdje je uvježbavana koreografija za pjesmu »Euro neuro”, sa kojom će nas Rambo Amadeus predstavljati na 57. Euro songu.

Dio ekipe otputovaće popodne iz  Podgorice  za Tursku, a odatle za Azerbejdžan.

Picerija i restoran

– Spremni smo i idemo puni elana da pokažemo nešto novo i drugačije – rekao nam je jedan od članova ekipe, Nikola Mijomanović, koji će uz Todora Konjevića i Vladimira Božovića biti na sceni uz Tonija Pušića.

– Rambo nije htio da budemo robotski uvježbani nego je sve opušteno i puno improvizacija, a dvorana Park je bila idealno mjesto gdje smo proteklih 7 dana uvježbavali kako da ne budemo uvježbani – priča nam Mijomanović. On kaže da je upravo Rambo odbarao to mjesto za treninge.

– Novska dvorana je po njemu bila najbolji izbor, jer ima taj , kako on kaže, šmek starih pozorišta. Sve je u stilu mega cara Ramba, tako da će naš nastup zasigurno biti neobičan i drugačiji. Danas idemo za Tursku, potom za Azerbejdžan, gdje ćemo, vježbati, šopingovati i družiti se sa ostalim učesnicima – kaže Mijomanović koga ni nešto ozbiljnija povreda koljena nije mogla omesti u želji da bude u Bakuu.

– Povredu ću iskoristiti na sceni, ’’brejkaću’’ ali svo vrijeme šepajući – otkriva po malo detalja sa nastupa Mijomanović.

Stvorena je odlična, pozitivna atmosfera za šta je zaslužan Rambo, koji želi da sve bude spontano i prirodno.

Mega car – Rambo, Nikola, Todor, Vlado 23. maja na prvoj polufinalnoj večeri predstaviće Crnu Goru već prepoznatljivom numerom “Euro neuro”, koja je sa posljednjeg mjesta po kladionicama stigla do 15-og.

Foto: Facebook

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code