Novljani odlični na “Kotor Vertical Extreme” trci

Novljani odlični na “Kotor Vertical Extreme” trci

3
Podijeli

Član triatlon kluba Herceg Novi, Luka Čupić apsolutni je pobjednik 3. Kotor Vertical Extreme trke “od mora do neba”, dužine 2,8km na serpentinama od kotorskog Starog grada do vrha Pestingrada na 1000 mnv.

On je stazu prešao za 47:17.9. Drugo mjesto  u muškoj konkurenciji pripalo je Draganu Jovanoviću sa vremenom 49:00.0, dok je treći bio Darko Vidaković, takođe iz Herceg Novog, sa vremenom 49:51.8.

Picerija i restoran

Kod žena trijumfovala je Sanja Kavaz (58:43), druga je bila Miluša Bošković (1:00.14). Novljanka, Tamara Lepetić zauzela je treće mjesto, sa vremenom 1:02.29.  Članica TK Herceg Novi, Jelena Tomašević zauzela je 4. mjesto.

Svi članovi TK Herceg Novi završili su trku, čime su, kako su kazali, “položili ispit”.

– Dokazali smo da se triatlonci dobro snalaze i na kamenitim podlogama. Možda je ovo zbog novih dresova koje su nam za ovu godinu obezbjedili Lazure Marina&Hotel, Feroplet DOO i agencija Hvarlife – Triatlon, Bike, Adventure. Pohvale i organizatorima, Orjen Outdoor i TK Mulitsport Akademija Mayer. Trka je na svjetkosm nivou –  kazali su iz TK Herceg Novi i dodali u šali da za Kotor Vertical Extreme ne važi slogan “Trka od mora do neba” već “Trka od mora do pakla”.

Sljedeći ispit za novske triatlonce biće Novski duatlon, zakazan za 2. april.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code