“Novljanin”, nova pjesma i spot Denija Deranje: Promocija Herceg Novog

“Novljanin”, nova pjesma i spot Denija Deranje: Promocija Herceg Novog

17
Podijeli

Muzičar i kantautor, Deni Deranja objavio je novu numeru i spot posvećene njegovom omiljenom motivu rodnom Herceg Novom. Pjesma se zove “Novljanin”, a Deranja je napisao muziku, tekst i aranžman. Potpisuje i montažu spota.

Kako je kazao za Radio Jadran, pjesma je svojevrsna turistička promocija Herceg Novog, zbog čega su u prvom planu kadrovi grada.

Picerija i restoran

– Sve sam sam radio u kućnoj varijanti. Montirao kadrove, pisao pjesmu. Jedino nisam sam snimao muziku, a pola aranžmana radio je Saša Gajić. Demo snimak sam uradio kod kuće, a u studiju završio pjesmu – kazao je on.

Iako je pjesma “Novljanin” njegov solo projekat, saradnja sa Boka bendom još postoji. Prioritet mu je, ipak, soliranje, jer kako je kazao, nema velikog interesovanja za nastupe Boka benda u Boki kotorskoj.

U najavi su  tri nastupa u okviru 49. Praznika mimoze, za razliku od prošle godine, kada su imali pet.

– Ove godine imamo samo 3 nastupa i to po nižoj cijeni. Ljeti nas nema nigdje, iako smo bend koji sve svira uživo. Mi ne korstimo matrice i lap top. Naša lokalna uprava i turistički radnici kao da nisu raspoloženi za saradnju – žali se Deranja.

Sličnu situaciju imali su i ranijih godina, zbog čega, kako je kazao, ova kritika nema političku pozadinu. Nudio je besplatnu saradnju i Turističkoj organizaciji pri izradi reklamnih spotova za ovogodišnji Praznik mimoze, ali nije naišao na razumjevanje.

17 Komentari

 1. Bravo Daronja.Pravo si osvjezenje za ovi nas ljepi grad. Ovo treba posla na evroviziju. Prava si momcina. Da je srece pjevo bi na trg svaki dan.

 2. Bravo Deni i hvala i za lijepe kadrove Novoga(osim Belaviste sa onim kapunjerama od Trga od cirilice). Sto se neangazovanja tice (Boka benda i tvog) predlazem da obujete opanke “siljkane” i stavite sajkace naglavu, vidjeces radicete 24/7.

  16
  11
 3. Super ste i nama je drago da postojite, doci ce neko bolje vrijeme! Super pjevate, vazda je veselo uz vas,pravite dobar štimung! Drz’te se, Novljani vas vole, to je bitno ! Lijepa pjesma, svaka čast, Deni!

  33
  4
 4. Bravo Denise.Nadam se da će doći vrijeme kad će neko iz vladajućih struktura spoznati šta posjeduje ovaj grad.Još jednom si pokazao ljubav i poštovanje kao građanin prema svom gradu.

  30
  5
 5. Hvala za lijepe snimke uz pjesmu da mogu djeci pokazat da nije laz da smo nekad imali mnogo plami u gradu (dok surlasi ne potamane sve).

  Hvala

  29
  3

Ostavite komentar

*

code