Novljanin se zamalo ugušio u požaru u stanu

Novljanin se zamalo ugušio u požaru u stanu

4627
3
Podijeli

pozar stan 1Na trećem spratu zgrade, u Njegoševoj ulici  br.104, u Herceg Novom, u stanu A. D., izbio je požar, u kome je ovaj 41-godišnji Novljanin zamalo stradao.
– Oko 17.30 Vatrogasnoj jedinici je stigla prijava stanara  da iz stana sa trećeg sprata zgrade kulja dim. Bili su uplašeni, jer nijesu uspjeli ni lupanjem na vrata, niti telefonskim pozivima da dozovu vlasnika. Čim je naša ekipa stigla bili smo prinuđeni da obijemo vrata. Srećom, jer našli smo vlasnika ošamućenog u jednosobnom stanu -kazao je za Radio Jadran, rukovodilac Službe zaštite i spasavanja, Aleksnadar Škobalj.

 

pozar stan 2Vatrogasci su izvukli ošamućenog A.D., odmah pregledali sve četiri prostorije i ustanovili da  nikoga više nema u stanu. Na šporetu je gorjela šerpa, koju je po svemu sudeći zaboravio vlasnik, koji je u međuvremenu zaspao. Dim ga je ošamutio. Sigurno bi se ugušio da nijesu reagovali prvo susjedi, a onda vatrogasci koji su probili stan, njega izvukli  i ugasili požar. Na mjesto događaja ubrzo je došla i Hitna medicinska služba i policija, koja ispituje uzrok požara.

Picerija i restoran

Srećom ovoga puta i što vatra nije zahvatila susjedne stanove.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code