NOVLJANIN STEVAN OBRADOVIĆ NAJBOLJI NA KOTORSKOM CROSS FIT-U

NOVLJANIN STEVAN OBRADOVIĆ NAJBOLJI NA KOTORSKOM CROSS FIT-U

0
Podijeli

Najspremniji i najizdržljiviji takmičar na prvom Cross Fit-u, kojeg je sinoć organizovao Shopping Centar Kamelija, je Stevan Obradović iz Herceg Novog.

On je u konkurenciji 30 takmičara, od kojih je zahtijevana potpuna spremnost i kondicija, prešao poligon za nevjerovatnoh 4 min 14 sekundi i 6 stotinki.
Stevan je dobio pehar, diplomu za osvojeno prvo mjesto na Cross Fit-u, paket suplemenata od sponzora Proteini i vaučer večeru za dvoje na plaži „Ploče”. Takmičari su bili iz Podgorice, Budve, Herceg Novog, Bara, Tivata i Kotora.
Drugoplasirani je Darko Stanović koji je Cross fit
savladao za 4 min 27 sekundi i 77 stotinki. Na trećem mjestu bio je Ivan Strugar, koji je takođe završio takmičenje odličnim vremenom od 4 minuta 48 sekundi i 43 stotinke.
U Cross fit-u ujutru su se prvo oprobala djeca iz JPU „Radost” iz Kotora koja su učestvovala u mini takmičenjima i osvojila poneku nagradu i imala trening uz aerobik klub Aspida. Sponzor dječijih poklona YO je uskočio sa prirodnim čajevima i pripremio ih za dalja takmičenja.
Cross fit je organizovan u dvije etape. Prva je počela u 12 h i predstavilo se 15 takmičara, dok su u drugom dijelu u 18 h nastupili oni najsnažniji, koji su većinom bili iz Kotora. Bilo je i onih koji su odustajali i kasnije jedva dolazili i do zraka, a i onih koji su poligon savladali kao da su to već radili mnogo puta.
Osim cross fit takmičenja predstavljene su i vježbe funkcionalnog stepa i kik aerobika, tajne džiju-džice i tay-bo-a, kao i
kik boks klub Agon.
Veče je završeno sjajnim koncertom Ivane Popović & Lemmy Go band-a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code