Novljanin šutnuo crnu kutiju, koja je eksplodirala, a onda je povrijeđen

Novljanin šutnuo crnu kutiju, koja je eksplodirala, a onda je povrijeđen

12344
4
Podijeli

meljine plaza 130516Na parkingu u blizini kuće u Meljinama, kod Lazarevog kuka, Novljanin V.V. (1978. godište) je oko 17 h prolazio sa svojim sinčićem, koji je htio da dohvati malu crnu kutiju između dva automobila. Da to ne bi uradio V.V. je nogom ćušnuo crnu napravu, koja je potom eksplodirala, saznaje Radio Jadran.

Oboje su prevezeni na hirurgiju Opšte bolnice Meljine. Dijete od tri godine je prošlo sa dvije lakše povrede na glavi, a V.V. ima rane na koži na leđima, povrede na nogama i bubnoj opni. Kako nam je kazao dežurni hirurg, dr Goran Komatina, oba pacijenta su izvan životne opasnosti. Ipak, zbog neophodnih snimanja i tretmana večeras će biti prebačeni u Podgoricu, na Klinički centar.

Picerija i restoran

U hercegnovskoj policiji ne žele da daju informacije prije nego što završe istragu i utvrde sve okolnosti o napravi koja je eksplodirala na dodir.

Sa nesvakidašnjem slučajem upoznat je i Osnovni državni tužilac.

4 Komentari

  1. Mogo se toga zataska u nasem gradu,pokusaji ubistva, ubistva, pljacke… Mali je procenat kriminala na svu srecu u HN al i to malo sto se desi nekako se cudnim cudom zataska
    0    0

Ostavite komentar

*

code