Novljanka Antonela Arhin najbolja profesorka na Univerzitetu u Torontu

Novljanka Antonela Arhin najbolja profesorka na Univerzitetu u Torontu

3436
6
Podijeli

Univerzitet u Torontu, Fakultet za umjetnosti i nauku proglasio je Antonelu Arhin, kao jednu od pet najboljih profesora na ovom Univerzitetu, prenosi CDM.       Antonela ArhinAntonela, koja je rođena u Herceg Novom, gdje joj žive roditelji, među pet je predavača na Univerzitetu koji su dobili nagrade. Došla je iz Crne Gore prije desetak godina i radi kao direktorka Centra za dijasporu, pri Univerzitetu Toronto. Takođe, bavila se i problemom trgovnine ljudima u svijetu, o čemu je napisala i knjigu. Antonela je takođe aktivna članica crnogorske zajednice u Torontu.

Zapažena predavanja Antonele Arhin su bila na temu “Dijaspora i transnacionalne studije”, kao i: “Trgovina ljudima i savremeno ropstvo”.

Picerija i restoran

Studenti su je opisali kao vrhunskog predavača, izuzetno obrazovanu, strastvenu i razumljivu. Jedan student je izjavio da je imao sam veliko zadovoljstvo da radi sa mnogim talentovanim i predanim profesorima, ali niko, međutim, nije bio toliko inspirativan u njegovom akademskom radu kao Antonela.

Crnogorsko kulturno društvo iz Toronta je čestitalo Antoneli ovo vrijedno priznanje.

6 Komentari

Ostavite komentar

*

code