Novljanka iz Uprave za nekretnine lišena slobode: Osumnjičena da je primala mito

Novljanka iz Uprave za nekretnine lišena slobode: Osumnjičena da je primala mito

24
Podijeli

Pripadnici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta i Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili su  slobode 34-godišnju Z.K, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila produženo krivično djelo primanje mita.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Z.K. je, kao zadužena za vođenje upravnog postupka u Upravi za nekretnine – Područna jedinica Herceg Novi, u periodu jun – novembar 2016. godine u Herceg Novom, zahtijevala – tražila mito (novac) od više lica. Tek tada bi izvršila službenu radnju koja se odnosila na podnijete zahtjeve stranke kod Uprave za nekretnine u Hreceg Novom. Kako se sumnja, samo od jednog lica, koji je stranka u predmetu, primila je mito u iznosu od 200 eura.

Picerija i restoran

Osumnjičena Z.K. će, uz krivičnu prijavu, biće privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

24 Komentari

 1. Neka je i cuveni Katastar dosao na red. Dosta su se pare uzimale za nesto sto se trebalo odraditi u radno vrijeme… Nadam se da ovo nije zadnji koji ce odgovarati, ima ih i sa vecim tarifama, od 500 eurica i vise. Imena na sunce, dosta je bilo!

 2. Ništa se ne može ni počet bez veze i para,vazda se teško kuća gradila,ali nikad se nije ovoliko ucjenjivalo,a nikad više naroda oko crkve,

 3. Dajte ove malo pretresite koji su izdavali gradjevinske dozvole i kako su se gradile kuce poslednjih godine sve gabariti probijeni a nikome od opstinara to ne bode oci .. u njih sve roze naocale ..

  10
  1
 4. I sve je moglo viti drugačije da moj narod nije pohlepan… Otimaju, lažu mažu obečavaju al da napraviš bilo šta na svojoj đedovini ne daju bez mita… Samo se novcem kupuju… To su naši ljudi… Naši divni građani… Više vole tuđinca s lovom nego druga sa kim su školsku klupu dijelili… Cijela opština bi trebala na neki savremeni goli otok. Svakih par godina pred izbore nam obečavaju ispraviti nepravdu koju su načinili ucrtavanjem livada na našoj djedovini, kad se ponadaš da je krenulo, jovo na novo promjeni se vlast… I tako život prolazi i ostaje ti jedino da pobjegbeš od bagre, od grada koji voliš jer u njemu žive ljudi koji sve čine da te unište… To su naši dobri ljudi… Hahaha… Fij grade moj jesi li se postidio??? Ajde narode umjesto da staneš pred opštinu i izbaciš …. koja u njoj radi,da blokiraš sve, narode opet se zaletite ba sledeče izbore i birajte neke druge ljude ba foteljama kojima čete davati mito…svaka čast… 🙂 nek smo zdravo… Pare se troše i mogu kako hoče ali ne dokle hoće…

  27
  1
 5. A urbanizam,tamo niko nije uzimao mito od 200 eura.Kad cete krenuti da ispitate rad nadleznih u urbanizmu i njihovu spregu sa planerima.Njima Bog vec sudi,ali bi bila dobra i ovozemaljska pravda.Neki su u sadasnjoj vlasti nagradeni rukovodecim mjestom u drugom sekreterijatu….Srecno!!!

  26
  2
 6. Znate onaj vic o covjeku koji izlazi iz suda, sretne ga prijatelj i pita sto je cinio u sud a ovaj mu odgovori “zbog davanja mita”. Na to ga prijatelj upita sto su ga pustali iz suda i dobi odgovor “dao sam mito”.

  37
 7. Kao i obično od tanje kraja …200. eur, a to je daleko najmanje koliko su u Novskom katastru uzimali. To znaju svi pa i oni koji se tim bave.

  74
  1
 8. Oooo,krenulo…kako se imovina novskih privatizovanih firmi preregistruje u vlasnistvo1/1 pojedinaca a oni kasnije prodaju.Surcinski klan je mala maca za nase proletere tranzicije.

  52
  1
 9. Uskoro možda i ja prijavim nekog iz katastra za zloupotrebu službenog položaja. Znam da čitaju sad ove sve kolege njene, tako da pazite dobro šta muljate u narednom periodu!

  67
  1

Ostavite komentar

*

code