NOVLJANKA NATAŠA MILOSAVLJEVIĆ NAJLJEPŠA CRNOGORKA

NOVLJANKA NATAŠA MILOSAVLJEVIĆ NAJLJEPŠA CRNOGORKA

446
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na terasi posljedjeg sprata i lounge restorana hotela “Palmon bay” u Igalu sinoć je za Miss Crne Gore izabrana Novljanka Nataša Milosavljević.

Ona je u konkurenciji 14 djevojaka pobjednica takmičenja Miss Monte 2015, po odluci žirija kojeg je vodila predsjednica opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović i koja je proglasila novu Miss Crne Gore. Nataša Milosavljević je preuzela krunu, rad Katarine Zlajić, od dosadašnje zvanične misice Nataše Novaković.
Najljepša Crnogorka 23-ogodišnja Novljanka, Nataša Milosavljević je završila učiteljski fakultet, a govori engleski i italijanski jezik. Prije dvije godine učestvovala je na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među 10 najljepših djevojaka svijeta.
Dobitnica je stipendije UDG, kao i Nikšićanka Sara Dragićević. Ona će predstavljati našu zemlju na izboru za Miss svijeta u Londonu koji će se održati u decembru.
Prva pratilja je Podgoričanka Katarina Keković (22), a miss šarma Kristina Đurković. Prva pratilja ide na Miss Universum u januaru 2016. Izabrane su dvije druge pratilje Nikšićanka Kristina Mitrović i Baranka Elma Hot. Kristina Mitrović i Milica Milačić su ponijele titulu TV lice, dok je Miss fotogeničnosti, prema ocjeni žirija novinara, Elma Hot, kojoj je pripala i titula Filmsko lice.
Marijana Jošović je “Mis interneta”, a Anđela Tešić, Lara Pejić i Marijana Kaserić dobiće priliku da se predstave u modelingu.
Djevojke su se predstavile u vjenčanicama kreatorke Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima brenda “Il cuore”, a na kraju u toaletama kreatorke Sonje Bober, dok se za njihovu frizuru i šminku pobrinuo tim Zorana Vukčevića i Julije Đokaj.
U revijalnom dijelu programa goste su zabavljali Monika Knezović, Bojan Delić i Anita Popović.
Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code