Novo mesto: Prijem delegacije partnerske Opštine Herceg Novi

Novo mesto: Prijem delegacije partnerske Opštine Herceg Novi

1854
8
Podijeli

novo mesto posjeta predsjednice 1Slovenačku opštinu Novo mesto posjetile su juče predsjednica Opšine Herceg Novi Nataša Aćimović i savjetnica za kulturu i turizam i koordinatorka imenovanju Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021, Nataša Martić – navodi se iz kabineta gradonačelnika na zvaničnom sajtu pobratimske opštine Novo mesto.
Posjeta je organizovana na zahtjev Opšine Herceg Novi, koja je zamolila za posredovanje i razmjenu iskustava, naučenih lekcija i najbolje prakse u vezi s projektom Maribor 2012 – Evropska prijestonica kulture, uz učešće Novog mesta.
novo mesto posjeta predsjednice 2Delegacija Opštine Herceg Novom sastaće se danas s nekim drugim kolegama u projektu Maribor 2012 u Mariboru, Velenju i Ljubljani – navodi se u informaciji iz kabineta Župana Gregora Macedonija.

8 Komentari

  1. zar sada nije Vujovićka VD Predsjednica. Nikša smijenjen, Nataša nepropisno birana. Je li Duško u Sloveniji, pa njima svima nijesu validna rješenja o postavljenju koja je potpisala Nataša. Moraće da vrate novce ako ko podnese prijavu. A hoće!
    0    0

Ostavite komentar

*

code