NOVO U SRCU GRADA: JUTRO I VEČE UZ KLAPU CASTELNUOVO

NOVO U SRCU GRADA: JUTRO I VEČE UZ KLAPU CASTELNUOVO

224
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Vraćanje mediteranskog duha Herceg Novom, kao i obogaćivanje turističke ponude, svrha su novog programa – Dobro jutro uz Catelnuovo, koji je podržala Turistička Organizacija Herceg Novi.

,,Ideja je da prepoznatljivi primorski duh vratimo Herceg Novom, pa tako svakog utorka od 9 sati, na relaciji Tora – Gradska kafana, primorskim, klapskim melosom, pozdravljamo sugrađane i goste”, kaže Dušan Tadić iz klape Castelnuovo. Na njegovu ideju je i realizovan program koji je nedostajo u ponudi jednog mediteranskog grada kakav je Herceg Novi.
,,Ovo je super, zaista je odlično i potpuno je u skladu sa tradicijom ovakvog primorskog mjesta. Zaista mi se jako dopada i podsjeća na neka lijepa vremena i mislim da je ovo nedostajalo Herceg Novom”, smatra Dragica iz Beograda.
,,Zaista će se ovim obogatiti ponuda grada i stvarno je nešto što je u skladu sa tradicijom Herceg Novog i sigurno da će turisti ovo lijepo prihvatiti”, uvjerena je Novljanka Mira.
Da su gosti oduševljeni klapskim melosom dokazuje i činjenica da su fotoaparati stalno bili aktivni. Upravo zbog takvog odziva klapa Castelnuovo će uvesti i večernje nastupe na istoj relaciji, pa će tako ove subote od 21 sat krenuti ispod Tore. Od sljedeće sedmice će večernji nastupi biti petkom, a jutarnji ostaju utorkom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code