Novogodišnja dekoracija na Trgu, ali i u radionici NVO „Ruke“

Novogodišnja dekoracija na Trgu, ali i u radionici NVO „Ruke“

0
Podijeli

U centru Novog jutros počelo novogodišnje dekorisanje, čije ćemo efekte vidjeti tek noću. Na drugoj strani kreativci iz NVO Ruke organizovali su prvu od tri kreativne radionice na temu novogodišnjih dekoracija u hotelu Vojvodina. Odrasli i djeca školskog uzrasta izrađivali su dekoracije od filca.

kicenje-grada-051216Godišnji program radionica i drugih kreativnih druženja Udruženja Ruke treba tek da postanu prava osnova za organizaciju stađunskih fešti koje ne samo da promovišu bogatstvo prirode već i mnoge talente naših sugrađana, od gastronomskih do umjetničkih, kažu u ovoj NVO:

Picerija i restoran

–      Želimo da oformimo stalni kreativni centar koji će biti otvoren za pojedince i druga Udruženja i organizacije koji su posvećeni istim ciljevima kao i mi. U svemu ovome što radimo jasno vidimo potencijal za razvoj naše zajednice, a nazire se, vrlo jasno i dosta mogućnosti za turističku ponudu koja se i te kako može razvijati u našem gradu, kreativno i vrlo atraktivno, ističu u NVO Ruke.

Preostale su četiri radionice, a svaka nudi mogućnost da se nešto nauči ili nadogradi, uz  koristan rad u zajednici.

Ovog vikenda biće održane dvije radionice – prva u subotu, od 16 – 18 h, u kojoj će se izrađivati novogodišnji medenjaci. Već, 11. decembra, od 10 – 13 h, takođe u hotelu Vojvodina u planu je nova radionica – filcovanje.

„Radimo i stavramo zajedno, bogatimo ne samo naše vrijeme već je to često korisno i ljudima oko nas. I ovog puta dio proizvoda sa radionica ponudićemo na humanitarnom bazaru u centru grada“, najavljuju  iz NVO Ruke.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code