Novogodišnji i Božićni koncert u Muzičkoj školi

Novogodišnji i Božićni koncert u Muzičkoj školi

0
Podijeli

U susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima učenici Muzičke škole upriličiće sjutra veče tradicionalni koncert u koncertnoj Sali škole. Na taj način biće simbolično zaokružen kraj ove godine, odnosno prva dva kvartala nastavne 2017/2018 godine.

„Biće to prilika da se, najbolji među njima, predstave pred svojim roditeljima, bakama, dekama, prijateljima, kao i brojnim ljubiteljima muzike, i pokažu svoja muzička postignuća na raznim instrumentima.

Picerija i restoran

Na programu će biti zastupljena djela iz epoha baroka, klasicizma, romantizma, pa sve do savremenih kompozitora“, najavili su iz ove obrazovne ustanove.

Posljednji koncert u godini tradicionalno izazove najviše pažnje Novljana, pa su se stoga profesori i učenici i ovoga puta potrudili da spreme raznovrstan i bogat program. Učenici će, uz pratnju profesora, izvesti čak 23 tačke programa na klaviru, violončelu, violini, gitari, bubnjevima, flauti, trubi, gitari, saksofonu. Najavljeno je i nekoliko tačaka solo pjevanja, a koncert će biti zaokružen grupnom izvedbom kompozicije „White Christmas“.

Početak koncerta najavljenog za sjutra veče je u 18.30 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code