NOVSKA LISTA: DPS I IZBOR UMJESTO PODRŠKE DALI ŠAMAR RADNICIMA „VEKTRA BOKE“

NOVSKA LISTA: DPS I IZBOR UMJESTO PODRŠKE DALI ŠAMAR RADNICIMA „VEKTRA BOKE“

194
0
Podijeli

Neizglasavanjem zaključaka koji bi omogućili jaku kontrolnu ulogu Opštine Herceg Novi u stečajnom postupku u Vektra Boki, a radnicima zakonom zagarantovano pravo na povezan staž, penziono i zdravstveno osiguranje, građani Herceg Novog, a naročito radnici Vektra Boke u stečaju, doživjeli su još po jedan šamar od koalicionih partnera na vlasti, saopštavaju iz Novske liste.

– Jedan od dva šamara bio je očekivan i došao je kao mnogo puta do sada od lokalnog DPS-a koji je po ko zna koji put pokazao da uopšte nije lokalni već samo grupica ljudi koji iz udobnih fotelja klimaju glavom na naređenja koja stižu iz Podgorice i za svoje poglavare odrađuju prljavi posao na terenu – navodi se dalje u saopštenju.
Drugi šamar je bio malo manje očekivan, a došao je od, ovog puta, “kompletnog” Izbora, koji je ovim činom pogazio i one posljednje djelove svog programa koje do sada nisu imali priliku, tvrde u Novskoj listi.
“Ako je podsjećanje ikome u Herceg Novom bilo potrebno, odbornici Izbora su još jednom pokazali da ma kolike su podjele i svađe među njima, ma koliko jedni druge provlačili kroz medije, njihov jedini zajednički imenitelj ostaje ljubav i potpuna odanost prema DPS-u i njegovim liderima”, smatraju u Novskoj listi.
Oni se nadaju da će građani Herceg Novog ove šamare dobro upamtiti, kao i da će na njih kad za to dođe vrijeme odgovoriti.
– „Do tada će naša lica nastaviti da se crvene od udaraca, a njihova od sramote”, poručuje predsjednik Kluba odbornika Novske liste, Miloš Konjević.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code