Rade Božović napustio Novsku Listu

Rade Božović napustio Novsku Listu

4403
28
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_licnosti_rade_bozovic2Iz Novske liste obavještavaju glasače i simpatizere Novske Liste, da ih je 1. februara bezuslovno napustio Radovan Rade Božovic:
– Kao razlog tog čina možemo navesti da se Rade morao posvetiti privatnim i porodičnim stvarima, kao i obavezama na novom radnom mjestu, koje od njega iziskuje maksimalan angažman! – navode iz Novske liste.

Kako Radio Jadran saznaje, Radovan Božović radiće u sektoru računovodstva u hercegnovskom Vodovodu, kao diplomirani ekonomista.

Picerija i restoran

28 Komentari

 1. Rade Bozovic preletac iz jedne u partiju uvijek u onu koja je na vlasti.To garantuje bolje radno mijesto.Novska lista je njegovim odlaskom samo ojacala i očistila se ovakvih članova .
  2  0
 2. Morace i biraci da pronadju uhlebljenje jer nece vise samo gledati da intelektualci skakucu a oni zaokruzuju i tapsu… skolu i diplomu svak rad,sebe zavrsava a vlast se osvaja brojnoscu-vecinom pa ce partije morat malo vise da razmotre situciju da nebi sbe puklo kao ma drzavnom nivou..
  0  0
 3. Mora da se radi, da bi se zivjelo. Razumijem ovaj potez vremesnoga ekonomiste, gdje bi, sta bi..nece valjda u inostranstvo za koru hleba.Dokaz da nije krao, je upravo to sto mu treba posao.
  S druge strane,to je kraj zanimljive politicke karijere.
  0  0
 4. Cuveni preletac Rade B.
  koga je pokojni Pero M. za ruku doveo u SNP 2002 kad se vec uveliko utvrdila vlast. Kad je vidio da je djavo odnio salu prelazi u NOvsku listu misleci da ce oni biti tas na vagi poslije decembarskih izbora. Rodjak Niksa mu omogucuje da uhvati prikljucak sa novom vlascu ali ubrzo u paketu sa rodjakom biva smjenjen. Ali posto kod njega postoji constanta da mu je DPS najbliza partija i nema problema da nadje novo uhlebljenje u Vodovodu.
  0  0
 5. Kao glasac NL mislim da je ovo dobar potez. Rade je dobar covjek i ekonomista ali labilan politicar. Ako je prihvatio da bude zaposlen ispred dps/izbora onda nema mjesta medju ljudima koji se godinama bore protiv ovake vlasti.
  1  0
 6. Nikad nije ni bio politicar vec covjek prije svega, njegova vrata su uvijek bila otvorena za xsvakoga.Jedini koji nije napustio politiku sa dubljim dzepom.
  0  0
 7. Nikad nije ni bio politicar vec covjek prije svega, njegova vrata su uvijek bila otvorena za svakoga.Jedini koji nije napustio politiku sa dubljim dzepom.
  0  0
 8. Ako je to tacno, nisam vidjela raspisan konkurs za to radno mjesto? Hoce li neko da reaguje? Opet stanacko zaposljavanje, Rade vec odavno sa Dejanom M. radi zaDPS, zajedno su direktno uticali da sruse bivsu vlast, a sad je doslo vrijeme za vracanje usluga.
  0  0

Ostavite komentar

*

code