Novska Lista odgovara Krušu: Mi smo mali, ali smo bili manji, Vi...

Novska Lista odgovara Krušu: Mi smo mali, ali smo bili manji, Vi ste veliki ali ste bili veći

0
Podijeli

Poštovani Krušo,
Tačno je da mi uvijek zborimo istinu, a da smo drugačiji ne bi bili, kako kažete mali i neorganizovani, već bi bili sa Vama.

Što se tiče Instituta, on jeste i te kako nekada bio lokalna priča, i stid nas je što to ne znate, ali ćemo pokušati da vas sa dva pitanja stimulišemo da dođete do istine.

Picerija i restoran

  1. Na koji način su sagrađene obje faze Instituta?
  2. Kada je Institut uknjižen kao državno vlasništvo?

Vašu neobaviještenost pravdamo činjenicom da ste posljednjih 20 godina gradili privatnu svojinu koja danas ima vrijednost otprilike kao Institut. Uz to ste se i školovali, kako imamo saznjanja, na najvećim univerzitetima i stekli velike diplome i titule! Svo to nagomilano znanje i veliko odricanje Vas dovodi na nivo današnje zablude, i mi Vam praštamo zbog toga. Međutim moramo Vam reći da nije lijepo komentaristati tuđu intimu, a posebno u situacijama kada ostanete bez argumenata. Kada pominjete organizovanu navijačku grupu, na koga ste tačno mislili: Jasminu, Oliveru, Mariju, Pavla, Đorđa, Darka, Sava, Miću? Svi mi imamo pravo da intimno volimo nekoga ili nešto. Nećete valjda od nas da tražite da volimo isto što i vi.

Tačno je da smo mali, ali je isto tačno da smo nekada bili mnogo manji, kao što je tačno da ste Vi veliki, ali da ste nekada bili mnogo veći, barem u Herceg Novom.

P.S. Hvala što nam ostaviste grad na zelenoj grani

Predsjedništvo Novske Liste

Politički marketing

Nema komentara