NOVSKA LISTA: ZADRŽANI STARI KADAR NA RUKOVODEĆIM MJESTIMA GOVORI KOLIKO JE DPS-IZBOR...

NOVSKA LISTA: ZADRŽANI STARI KADAR NA RUKOVODEĆIM MJESTIMA GOVORI KOLIKO JE DPS-IZBOR SPOSOBNA VLAST

86
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na tvrdnje Dušana Radovića Kruša iz Izbora da Novska lista ubira jeftine političke poene baveći se aktuelnim stečjima u Herceg Novom, kao i da uprkos kritikama vlasti i dalje ne povlači svog kandidata za predsjendika opštine sa mjesta sekretara za finansije, kao da im ne smeta kada dobijaju za OFK Igalo duplo više sredstava od planiranih budžetom, reagovalo je Predsjedništvo Novske liste.

– Nadali smo se u Novskoj Listi da će nam na saopštenje odgovoriti neko od vaših šefova iz Podgorice, ali ipak očekivano je i realnije bilo da to budete vi. Gore u Morači vjerovatno ni nema toliko goloka – poručuju iz Novske liste.
U nastavku, kako kažu, jednom za vazda završavaju i priču vezanu za aktuelnog sekretara finansija u Opštini Herceg Novi, Rada Božovića.
– Rade Božović je jutros kao i proteklih jedanaest godina došao u istu kancelariju u zgradi Opštine Herceg Novi na posao i radio ga onako kako najbolje zna i umije. Na svoju trenutnu funkciju je došao u junu 2012. godine. To što je još uvijek na tom mjestu dovoljno govori o tome koliko ste sposobna i organizovana vlast i kakve kadrove imate vi u Izboru i DPS-u. Jeste li Vi trenutno na vlasti, odborniče Krušo? Budite na vlasti onda, iako nećete dugo – smtaraju u Novskoj listi.
Kada je riječ o OFK “Igalo” misle da je bolje da ovaj sportski kolektiv Radović ne uzima u usta:
– Jednostavno primijenite istu formulu kao i za Opštinu Herceg Novi – nezavisnu reviziju. Revizija će pokazati svaki detalj, jer je poslovanje OFK “Igalo” transparentno za razliku od nekih drugih sportskih kolektiva u gradu.
Iz Novske liste tvrde da se samo bave razobličavanjem laži, skidanjem maski i očuvanjem slobode u gradu i poručuju ukazuju Radovići šta ih sve brine:
– Ono što nas brine je ponor u koji vaša koalicija DPS-Izbor gura Herceg Novi. Brinemo se za budžet Opštine Herceg Novi, jer ako ste bili spremni da 400.000 eura svojih para nepovratno surgate u TV Boka, šta ćete tek raditi sa narodnim parama? Brinemo se i za ideju nezavisne lokalne političke grupacije koju smo začeli i uzgajali dok je niste oteli i izvrnuli ruglu koalicijom sa DPS-om. Pričate o jeftinim poenima? Jeftini su jer ste ih vi devalvirali i jer ste vi toliko loši, a Novska Lista poene dobija na svakom koraku i svakog dana. Prethodnu vlast ste nazivali Cirkus “Medrano”? Na žalost zamijenilo ih je apokaliptično marionetsko pozorište zvano “Mapet (Kru)šou.” – kaže se na kraju reagovanja Predsjedništva Novske Liste.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code