Novska Skalinada – za utrenirane, ali i odane Herceg Novom

Novska Skalinada – za utrenirane, ali i odane Herceg Novom

1779
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_sport_februar_skalinada_5Nakon višemjesečnih priprema, samo još treba da počne, 2. Novska Skalinada, od Škvera do Španjole, u nedjelju, 7. februara u 10.30. Prijavio se 161 takmičar i takmičarka, a koliko će njih doći na start i zavrtšiti trku, znaćemo u nedjelju.
– Sve je spremno, isčekujemo za Herceg Novi i nas veliki sportski i promotivni i turistički događaj. Učesnici imaju pozitivnu tremu, što je normalno. Obavještavamo sve učesnike Novske Skalinade da će preuzimanje brojeva biti organizovano u subotu 6. februara na ulazu u gradsku luku Škver u periodu od 13h do 18h – navode organizatori iz Triatlon kluba Herceg Novi.
Ove godine će vrijeme svih trkača biti mjereno elektonski. Svaki takmičar će imati svoj čip, a posao je povjeren Grabar Sportu iz Hrvatske, firmi koja se već dugo i uspješno bavi mjerenjem vremena na trkama. Zbog elektronskog unosa podataka o takmičarima, neće biti moguće preuzimanje brojeva na dan trke, osim za takmičare koji dolaze iz drugih gradova, a već su uplatili startninu, napominju iz TK.

– Za Skalinadu se prijavio 161 takmičar, od kojih je velika većina potvrdila svoje učešće, tako da smo sigurni da će ovo biti veći spektakl nego prošle godine. Dosta detalja vezanih za samu organizaciju trke smo digli na veći nivo i nadamo se da će takmičari i navijači na Skalinadi imati priliku da uživaju. Na žalost, izostala je adekvatna pomoć Opštine, a naručito Turističke organizacije Herceg Novi. Tako da ni ove godine nećemo imati novčane nagrade što nam je bio jedan od primarnih ciljeva. Ali, zato dugujemo veliku zahvalnost svim manjim sponzorima koji su nam pomogli da ova Skalinada, ipak, bude realizovana. Pored Opštine Herceg Novi, to su Lazure Marina & Hotel, Palmon Bay Hotel & Spa, hotel Lighthouse, MUP PJ Herceg Novi, Gradska Luka Herceg Novi, Zeta Trade, Knjižara So, Omladinski Kulturni Centar Herceg Novi, Radio Jadran, Nautilus, Koala – ističu triatlonci.
Ujedno mole sve navijače da ne dolaze svojim automobilima do Španjole zbog ograničenog broja parking mjesta u krugu tvrđave. Savjet je da prošetaju do Španjole, ako već ne mogu da trče i na taj način upotpune ovaj praznik od skalina i trčanja.

5 Komentari

 1. Vise nego sramota… za najpopularniji i najprihvatljiviji sport nista….mozda nemaju intetes …. pa kad je trebala poiliticka promocija cinimi se uslikavali su sa svih uglova… 😛 treba smijenit komplet tim u opstinu zaduzen za sport ali i turuaim.
  0  0
 2. Upravo sam bio na trgu i najavise cijeli program ali Skalinadu ne, onomad gostovala presjednica TO na Prvoj TV i prezentovala praznik, na pitanje šta ima od sportskih dešavanja nabrojano dosta toga ali Skalinadu ne. Možda nije upoznata da je i to sadržaj jer nisu ništa para dali . A ovo je jedini sportski dogadjaj otvoren za sve. Nismo svi karatisti,vaterpolisti,plivaci,bokseri,fudbaleri… Ovo je dogadjaj sa socijalizaciju i druženje. Bravo ekipi TK Herceg Novi na nesebicnom i vizionarskom davanju ovome jadnome gradu. Tako se voli i prezentuje grad. Dodjite svi u nedelju da vidite što je fešta i zabava.
  0  0
 3. Svaka cast, samo naprijed. Inace, nas TO ima obicaj da ne podrzi ono sto valja, a oni se oni toga nisu sjetili. Tako se oni stite da ne ispadnu nesposobni. U ovom gradu svaki uspijeh bez podrske vlasti je problematican.
  0  0

Ostavite komentar

*

code