Novska Skupština sjutra o povjerenju predsjedniku Radmanu

Novska Skupština sjutra o povjerenju predsjedniku Radmanu

2092
9
Podijeli

so hn 040216 2Odbornici lokalnog parlamenta u Herceg Novom sjutra će imati pune ruke posla, jer će morati da se pozabave sa čak 17 tačaka dnevnog reda. Vjerovatno će to biti „preveliki zalogaj“, pa je za očekivati da sjednica traje dva dana, a da nastavak bude poslije praznika.

Skupština će početi raspravom o inicijativi za izglasavanje povjerenja predsjedniku Skupštine opštine, Andriji Radmanu. Inicijativu je pokrenuo sam predsjednik Skupštine na proteklom zasjedanju. Nakon što je odbornik Novske liste, Miloš Konjević u više navrata ustvrdio da Radman izbjegava da na vrijeme informiše o terminima sjednica, da ne radi dobro svoj posao, Radman je tražio da formuliše zaključak o glasanju o njegovom povjerenju.

Picerija i restoran

–      Da ne bi ispalo da se bojim smjene tražio sam da Konjević predloži zaključak, a da moj Klub odbornika DPS-a prihvati da se na sljedećoj redovnoj sjednici raspravlja o povjerenju predsjednika Skupštine – podsjetio je Radman.

Na pitanje šta očekuje sjutra, poručio je da svi koji imaju bilo kakav prigovor na njegov rad neka kažu i ako imaju dovoljno argumenata  da ubjede skupštinsku većinu da glasaju za njegovo razrješenje, to će prihvatiti.

– Lično ne vidim niti jedan propust koji sam napravio, pa ne očekujem da mi može biti izglasano nepovjerenje – istakao je Radman.

Inače, odbornici će, pored ostalog raspravljati o izmjenama Odluke o Budžetu, s obzrom da je došlo do reorganizacije Sekretarijata. Tu su i  predlozi odluka o izmjenama DUP-a  „Stara-Banja-Igalo“, utvrđivanju lokacije za rekonstrukciju Parohijalnog doma Srpske pravoslavne parohije Kućanske, Planu zaštite i spašavanja od zemljotresa, aktuelnim dešavanjima u Dnevnom centru i drugo.

Konačno, biće tu i predlog Odluke o podizanju spomen ploče Sv. Leopoldu Mandiću na njegovu rodnu kuću na Škveru.

9 Komentari

 1. INVESTITORI?? PROBAJTE DA DOBIJETE GRADEVINSKU DOZVOLU,PA CETE DA IDITE PAKAO OD ZIVOTA- TO UOPSTE I NE FUKNCIOISE ,VJERUJTE POTPUNO LUDILO. NISAM VJEROVAO LJUDIMA ,KADA SU MI PRICALI!!!!
  0  0
 2. Parohiju da obnavlja SPC svojim parama. Imaju ih i previše. Ne plaćaju ni obični porez, kamoli PDV na ugostiteljske objekte, hotele i novogradnje. Dako preteče za Kute.
  0  0
 3. ima li ko da postavi pitanje na skupstini imate li namjeru dat platu radnicima komunalnog i cistoce ili ce docekat praznik praznog frizidera ? Bitno je da su po opstini podjelili plate i bonuse a ostali …..
  0  0
 4. Lično ne vidim niti jedan propust koji sam napravio, pa ne očekujem da mi može biti izglasano nepovjerenje – istakao je Radman.
  A to što ti sud svako malo poništava odluke se ne računa?
  Što su ti svi odbornici DPS I IZBORA u konfliktu interesa već zašli u drugu godinu ni to a?
  I još mnogo šta ovo dvoje gore navedeno ima primat.
  0  0
 5. TREBA PREISPITATI KAKO SE TROSE NARODNE PARE KOME IH DAJE I NA OSNOVU KOJIH ODLUKA ,KAKO POSTAVLJA KADROVE NA MJESTO SEKRETARA SA ZAVRSENIM TRECIM STEPENOM SREDNJE SKOLE DALI JE ODRAĐENO SVE PO ZAKONU OKO KUPOVINE VOZILA DOK OPSTINA NEMOZE DA SKRPI KRAJ SA KRAJEM I BILO BI TU MNOGO TOGA DA SE PROJERI VJERUJEM DOCI CE I OVO NA RED POLAKO
  0  0

Ostavite komentar

*

code