Novska Skupština sjutra o uređenju prostora, toku priprema za sezonu…

Novska Skupština sjutra o uređenju prostora, toku priprema za sezonu…

1583
0
Podijeli

so hn 0804 1U nastavku 19. redovne sjednice lokalnog parlamenta u Herceg Novom, sjutra će odbornici razmotriti još šest tačaka dnevnog reda. Prvo Izvještaj o stanju uređenja prostora Opštine Herceg Novi za 2015. godinu, pa onda Predlog Programa uređenja prostora za 2016. godinu.
Za izradu planske dokumentacije, studija, akcionih planova, uređenje zelenih površina, izgradnju i rekonstrukciju saobraćajnica, mostova, javnu rasvjetu, sanitranu deponiju, autobusku stanicu, školu u Igalu i komunalno opremanje lokacija predviđeno je 7 miliona i 80 hiljada eura iz budžeta Opštine.
Za očekivati je da odbornike intrigira i Informacija o toku realizacije Programa mjera i aktivnosti za pripremu turističke sezone 2016. godine, s obzirom na to da ključni infrastrukturni projekti, kolektor, postrojenje za preradu otpadnih voda, rekonstrkcija Šetališta Pet Danica i Autobuska stanica još nijesu završeni.
Na dnevnom redu je i Predlog Programa rada Skupštine za 2016, Izvještaj o radu Javne ustanove Gradska biblioteka i čitaonica, sa Izvještajem prihoda i rashoda za period 01.01.- 31.12.2015.godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code