Novski “Adam i Eva” osvojili Grand Prix na festivalu “Glumac Evrope” u...

Novski “Adam i Eva” osvojili Grand Prix na festivalu “Glumac Evrope” u Makedoniji

1089
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

adam i eva proba 1603 3Prvijenac u produckiji JUK Herceg Festa, predstava “Adam i Eva”, na prestižnom festivalu pozorišta “Glumac Evrope” , u Prespi u Makedoniji, osvojila je prvu nagradu – Grand Prix Festivala. Predstava, rađena po tekstu Miroslava Krleže, a u režiji Slobodana Milatovića, uspješno je počela festivalski život, od 6. do 11. jula u Makedoniji.

– Prva produkcija JUK Herceg Festa, pa odmah nagrada na evropskom festivalu je argument Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture – saopštili su iz krovne organizacije kulture u Herceg Novom.

Picerija i restoran

Na uspjeh predstave ponosan je i direktor Herceg Festa, Stevan Koprivica. On je istakao da je ovo veliki uspjeh koji imponuje na samom startu.

– Profesionalni pristup i kreativno osmišljavanje teatarskog izraza, aktivitet mladih glumaca Bojane Malinovske, Danila Babovića, Miloša Pejovića  i Srđana Đorđevića su premise koje će nas ohrabriti za sljedeću produkciju – kazao je Koprivica.

3 Komentari

  1. Čestitke ekipi, bravo za Stevana Koprivicu. Hajmo sad u producijsko takmicenje sa bliskim nam grdovima Tivtom i Budvom. A imamo potencijala, narocito kad se bude tvrdjava rekonstrisala. /Ako je istina da je to u planu/, jer bi se s njom dobio sasvršen pozorišni prostor .
    0    0

Ostavite komentar

*

code