Novski gimnazijalci i ekonomisti slave 50 godina mature

Novski gimnazijalci i ekonomisti slave 50 godina mature

4637
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Generacija 1965/66 Školskog centra Ivan Goran Kovačić iz Herceg Novog večeras će, u restoranu Leut u Meljinama, proslaviti 50 godina mature.

Riječ je o dva razreda Gimnazije društvenog i prirordno matematičkog smjera, koji su bili prva generacija koja se opredijeljivala da pohađa nastavu po smjerovima. Takođe doći će i đaci  jednog razreda Ekonomske škole, koji su ustvari bili prva generacija matične ekonomske škole Mirko Vešović iz Podgorice u Hreceg Novom.

Picerija i restoran

“Maturante” će zabavljati grupa “Exodus” i Milo Perišić. U “Exodusima” je i jedan “slavljnik”, legendarni Anton Krstović, ali kako nam kaže odsviraće samo jednu turu da bi što više mogao da priča sa onima koje nije vidio dugo, čak i 50 godina.

– Iz mog razreda Gimnazije, prirordno matematičkog smjera, očekejum 17 njih, a ukupno iz tri razreda trebalo bi da  nas bude oko 40. Doći će sa svih strana, a najmanje iz Herceg Novog. Bili smo jedna normalna i uspješna generacija. Samo iz mog razreda ima 6 stomatologa – kaže nam Krstović i podsjeća da se ova generacija maturanata sastala i lijepo zabavila i kada su obilježavali 40 godina mature.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code