Novski triatlonac Luka Čupić šampion, a Lidija Vukić druga na prvenstvu Crne...

Novski triatlonac Luka Čupić šampion, a Lidija Vukić druga na prvenstvu Crne Gore

1505
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Tivat je posljednjeg vikenda u maju bio opet centar triatlon događaja jer je u subotu  održan 2. Bokeški akvatlon, a juče je održan i 5. Bokeški triatlon, takmičanje sa najdužom tradicijom u Crnoj Gori.

akvatlon 300516U prvoj trci učestvovalo je 30, a na drugoj 35 takmičara iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Obje trke su organizovali Triatlon klub Tivat i Triatlon savez Crne Gore.

Picerija i restoran

Na 2. Bokeškom akvatlonu (1 km plivanje i 5km trčanje), koji je predstavljao i prvenstvo Crne Gore za ovu godinu dominirali su domaći takmičari, pa je i u apsolutnom poretku i u prvenstvu Crne Gore podijum bio identičan. Šampionskom titulom okitio se Luka Čupić iz TK X Herceg Novi, a mjesta na podijumu su još zauzeli Dušan Milošević iz TK X Podgorica i Vitomir Milošević iz TK X Herceg Novi.

bokeski triatlon 300516Kod žena, najbrža je bila Danijela Kuna iz Hrvatske, a za njom su kroz cilj prošle domaće takmičarke Lidija Vukić iz TK X Herceg Novi, koja se istovremeno i okitila titulom državnom prvaka i Žana Pavićević iz TK X Podgorica. Treće mjesto u konkurenciji takmičarki iz Crne Gore zauzela je Mileva Stojanović.

Na 5 Bokeškom triatlonu, disciplina sprint triatlon dominirali su takmičari iz Hrvatske i zauzeli po prva 2 mjesta u obje konkurencije – Jakša Diklić i Ivan Kovačev u muškoj, a Maja Bonačić i Danijela Kuna u ženskoj konkurenciji. Mjesta na podijumu zauzeli su još Dušan Milošević u muškoj i Lidija Vukić u ženskoj konkurenciji.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code