NOVSKI TRIATLONCI LUKA ČUPIĆ I LIDIJA VUKIĆ ŠAMPIONI CRNE GORE U AKVATLONU

NOVSKI TRIATLONCI LUKA ČUPIĆ I LIDIJA VUKIĆ ŠAMPIONI CRNE GORE U AKVATLONU

166
0
Podijeli

Prvi Bokeški noćni akvatlon i prvenstvo Crne Gore protekle subote u Tivtu, u organizaciji Triatlon kluba Tivat i Triatlon saveza Crne Gore okupio je 46 takmičara (39 u muškoj i 7 u ženskoj konkurenciji), od kojih je njih 41 uspješno završilo trku. Učesnici su bili iz šest zemalja: Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Rusije, Švedske i Norveške.

 

Takmičenje u plivanju i trčanju je uspješno organizovano u samom centru grada, u akvatorijumu gradske plaže i na šetalištu na Pinama, kao i Porto Montenegru.
Trku koja je obuhvatala 1.000m plivanja i 5.000m trčanja prvi je završio Filip Rudaković iz Srbije u vremenu 36 minuta i 27 sekundi. Za njim su kroz cilj prošli domaći takmičari – Luka Čupić iz TK Herceg Hovi i Dušan Milošević iz TK Podgorica.
U konkurenciji dama najbrža je bila gošća iz Hrvatske Sandra Mihaljević u vremenu 44:09, dok su za njom trku završile njena zemljakinja Danijela Kuna i Lidija Vukić iz TK Herceg Novi.
Kako je ovo takmičenje bilo i prvenstvo Crne Gore u ovoj disciplini, šampioni za ovu godinu su postali takmičari TK Herceg Novi – Luka Čupić u muškoj i Lidija Vukić u ženskoj konkurenciji.
Kao i tokom protekle 3 godine, kad je Tivat bio domaćin triatlon takmičenja, organizaciju su pomogli Opština i Turistička organizacija Tivat.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code