NTO i lokalne TO na sajmu turizma u Berlinu

NTO i lokalne TO na sajmu turizma u Berlinu

0
Podijeli

Delegaciju turističke privrede Crne Gore na najvećoj turističkoj berzi u Evropi “ITB 2017”, koja se održava u Berlinu  od 8. do 12. marta, predvode direktorica Nacionalne turističke organizacije, Željka Radak Kukavčić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma, Nada Pavićević. One će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije  ponudu predstavlja TO Tivat, uz lokalne turističke organizacije Budve, Bara, Herceg Novog, Kotora, Podgorice i Ulcinja, hotelske kompanije “Beppler & Jacobson Montenegro”, HG “Budvanska Rivijera” i HG “Montenegro Stars”, hoteli “The Queen of Montenegro”, “CentreVille Hotel & Experiences”, “Regent Porto Montenegro”, kao i “Lipska pećina”, JP “Nacionalni parkovi Crne Gore” i nacionalni avioprevoznik “Montenegro Airlines”.

Picerija i restoran

TO Tivat je za potrebe sajma turizma u Berlinu pripremila širok izbor propagandnog materijala, kako bi na što bolji način predstvila ponudu za ljeto 2017. Takođe su rađeni i cjenovnici hotelske ponude.

Prema informacijama organizatora, ove godine “ITB Berlin” okuplja  više od 180 000 posjetilaca, od čega je 120 000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i više od 10 000 izlagača iz 187 zemalja. To pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera i ugovaranje poslova.

Predstavljanje na tržištu Njemačke je od posebnog značaja za našu turističku privredu, s  obzirom na to da se radi o jednom od najvećih emitivnih tržišta sa više od 60 miliona turista godišnje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code