TO Tivat na sajmu turizma u Utrehtu

TO Tivat na sajmu turizma u Utrehtu

979
0
Podijeli

Turistička organizacija Tivat se drugi put predstavlja na sajmu turizma u Utrehtu, od 10. do 15. januara. Pored nje, na štandu NTO ponudu predstavljaju TO Bar, TO Budva, TO Kotor, HG “Budvanska rivijera”, turistička agencija “Montenegro Reizen”, kao i predstavnici sektora kampova Crnogorskog turističkog udruženja.

to-tv-sajam-holandijaTO Tivat je pripremila širok izbor propagandnog materijala, koji, kako navode, u svakom trenutku izaziva interesovanje posjetilaca. Ono što ih najviše zanima jeste privatni smještaj, hotelska ponuda grada kao i saobraćajna konekcija.

Picerija i restoran

Kada je riječ o saobraćajnoj povezanosti, čarter letovi će se nastaviti i u 2017. godini, a povezivaće Amsterdam i Tivat dva puta nedjeljno, od 13. maja do 7. oktobra.

Turističkoj organizaciji Tivat su se na štandu obratile i agencije zainteresovane za aktivni odmor, hiking, biking, bird watching.

Sajam “Vakantiebeurs” okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na području zemalja Beneluksa.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code